Σάββατο , 13 Αυγούστου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Β. Αργύρη: “Η αφαίρεση λόγου στο Δήμο Λαμιέων έχει πολλές μορφές…..”

Το παρακάτω Δελτίο Τύπου μας απέστειλε η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Λαμιεών κα Βίβιαν Αργύρη μετά τα όσα συνέβησαν στο Δ.Σ. του Δήμου Λαμιεών.

Η αφαίρεση λόγου στο Δήμο Λαμιέων έχει πολλές μορφές…..

“Μετά την απαράδεκτη και αυταρχική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο ,με την οποία μου αφαιρέθηκε ο λόγος για να απαντήσω σε ερώτημα που μου έθεσε ο ίδιος ο Δήμαρχος (γιατί άραγε), η συνέχεια έρχεται στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λαμιέων, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, με θέμα την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων του οικονομικού έτους 2020. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιούνταν δια περιφοράς χωρίς καμία αιτιολογία, ζητώντας από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να τοποθετηθούν με email ή τηλεφωνικά στη γραμματέα, δηλαδή χωρίς διάλογο ,χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να διατυπωθούν ερωτήματα ,χωρίς καμία συζήτηση. Βλέπουμε για άλλη μια φορά την πρόθεση της Δημοτικής να αποφύγει την ανταλλαγή απόψεων και να αποκλείσει την έκφραση και τη συζήτηση. …Σε όλη αυτή τη συμπεριφορά που γίνεται με μεθόδευση απαντάμε ξεκάθαρα και χωρίς καμία ανοχή…
Σας παραθέτω την θέση μου που στάλθηκε σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
‘’Το θέμα της σημερινής συνεδρίασης που αφορά τον οικονομικό απολογισμό του 2020, που είναι ένα θέμα σημαντικό και καθοριστικό για τη διoίκηση της Κοινωφελούς επιχείρησης , είναι αδιανόητο να αντιμετωπίζεται με πολιτική και διοικητική προχειρότητα και να συζητιέται δια περιφοράς .Τη διαχείριση των χρημάτων των δημοτών οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε όλοι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα κι όχι απαντώντας απλά σε ένα email..Ζητάω λοιπόν να γίνει κανονική συνεδρίαση δια ζώσης ενώ σε διαφορετική περίπτωση απέχω από τη συνεδρίαση αντιδρώντας σε αυτή την απαξίωση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλογικού οργάνου..
Μετά από λίγες ώρες ο πρόεδρος της Διοικητικού Συμβουλίου και Δήμαρχος απέσυρε το θέμα για επόμενη συνεδρίαση …..Τα συμπεράσματα δικά σας…”

 

Με εκτίμηση
Βίβιαν Αργύρη
Δημοτική Σύμβουλος
Μέλος ΔΣ Κοινωφελούς Επιχείρησης

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Ψεκασμοί για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς

2ος Γενικός δολωματικός  ψεκασμός από εδάφους για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς Η ενημέρωση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *