Τετάρτη , 29 Νοεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Βασίλης Κυριακάκης: “Ηχηρό μήνυμα ανατροπής στο Δήμο Λαμίας”

 

Η ομιλία του επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία, Βασίλη Κυριακάκη, που πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 22/9/2023 παρουσία πλήθους κόσμου καθώς και  η  παρουσίαση του προγράμματος και του ψηφοδελτίου του συνδυασμού.

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Βασίλης Κυριακάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος

Απόψε, με την εντυπωσιακή αυτή συγκέντρωση, στέλνετε σε κάθε γωνιά του δήμου μας, σε κάθε δημότη το ηχηρό μήνυμα ανατροπής στο δήμο Λαμίας στις 8 Οκτώβρη!

Απόψε, στέλνετε ένα μήνυμα αγώνα & ελπίδας για μια ανθρώπινη ζωή σε μια ανθρώπινη πόλη, με τους πολίτες ενεργούς & πρωταγωνιστές, στο κέντρο του δήμου, κι όχι αμέτοχους στη γωνία.

 

Αγαπητοί προσκεκλημένοι εκπρόσωποι συλλόγων και μαζικών φορέων, αγαπητοί συν-υποψήφιοι & συν-υποψήφιες της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία, φίλες & φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην αποψινή εκπληκτική συγκέντρωση παρουσίασης των θέσεών μας και των υποψηφίων του συνδυασμού μας, της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία!

Είναι μεγάλη τιμή για μας η διαρκής εμπιστοσύνη και υποστήριξη που μας εκφράζετε!

Στις 8 Οκτώβρη,με την ψήφο σας στην Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία, αφήνουμε πίσω μας το παλιό, αποτυχημένο μοντέλο διοίκησης του δήμου!
Λέμε ΟΧΙ στην υποταγή της ΤΑ στα κόμματα, στους μεγαλοεπιχειρηματίες,στην κεντρική εξουσία, ΟΧΙ στο ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας, ΟΧΙ στην αδιαφάνεια και έλλειψη δημοκρατίας, ΟΧΙ στην παραπέρα υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και της πόλης μας!
Λέμε ΝΑΙ στην αναζωογόνηση της ΤΑ, ΝΑΙ στην υπεράσπιση και αξιοποίηση της περιουσίας του δήμου, ΝΑΙ στη δημοκρατική λειτουργία του, ΝΑΙ στην υπεράσπιση της αξιοπρέπειας κάθε δημότη!
Στις 8 Οκτώβρηπέστε το οριστικό ΟΧΙ στα ψευτοδιλήμματα: ούτε με τον κομματικό δήμαρχο της μακέτας που μόνο περήφανη δεν έκανε την πόλη μας, ούτε φυσικά με τον μεγαλοεπιχειρηματία -εργολάβο που με περισσή αλαζονεία και κομπορρημοσύνη φιλοδοξεί να χρησιμοποιήσει την εξουσία του Δήμου για να επεκτείνει τον κύκλο εργασιών των εταιριών του.
Στις 8 Οκτώβρη δώστε μας με την ψήφο σας τη δύναμη να διεκδικήσουμε ΜΑΖΙ με όλους τους δημότες ένα νέο ρόλο για τη Λαμία στην ευρύτερη περιοχή!

 

 

Φίλες & Φίλοι,

Οι δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίουδιενεργούνται σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και τον ελληνικό λαό. Η 4ετία που πέρασε σημαδεύτηκε από μεγάλα διεθνή γεγονότα, όπως η πανδημία και ο συνεχιζόμενος πόλεμος στην Ουκρανία με δραματικές αρνητικές συνέπειες στη ζωή όλων των λαών. Η συνέχιση του μνημονιακού καθεστώτος έχει εντείνειτη φτωχοποίηση και εξαθλίωση μεγάλου μέρους του λαού, το ξεπούλημα όλου σχεδόν του δημόσιου πλούτου της χώρας και το βάθεμα της υποτέλειας με απώλεια της εθνικής ανεξαρτησίας και πιθανούς μελλοντικούς εθνικούς κινδύνους. Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω έγινε εμφανής τα τελευταία χρόνια και η αδυναμία του Κράτους να προστατεύσει αποτελεσματικά τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών απέναντι σε φυσικές καταστροφές.

Η ΤΑ υποτάσσεται όλο και βαθύτερα στην κεντρική εξουσία, γίνεται περισσότερο πλέον ετεροδιοίκηση.

Το γενικό πλαίσιο – ασφυκτικό αλήθεια – που καθορίζει τις πολιτικές των δήμων, υπονομεύοντας τα συμφέροντα και τις πραγματικές ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών, συνίσταται κυρίως στην:

• Ισχυροποίηση του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας (το «μνημόνιο των δήμων»).
• Μεγαλύτερη υποχρηματοδότηση των δήμων με αύξηση της αυθαίρετης παρακράτησης και υπεξαίρεσης θεσμοθετημένων πόρων. Μεγάλη συρρίκνωση του ΠρογρΔημΕπενδ.
• Αντικατάσταση θεσμοθετημένων κεντρικών πόρων από ιδίους πόρους με ενίσχυση του φοροεισπρακτικού ρόλου των δήμων.
• Μετατροπής των δήμων σε εταιρίες μέσω δημιουργίας Α.Ε. χωρίς τον έλεγχο του δημοτικού συμβουλίου.
• Ενδυνάμωση του δημαρχοκεντρικού μοντέλου διοίκησης.
• Επέκταση των ιδιωτικοποιήσεων – ξεπουλήματος της δημοτικής περιουσίας.
• Επέκταση των ελαστικών μορφών απασχόλησης – κατάργηση της ουσίας της εργασίας.

Ακούσατε άραγε κάποιον από τους άλλους 2 διεκδικητές να πουν κάτι για τα παραπάνω?

Δεν τους ακούσατε, διότι απλά ΔΕΝ είπαν το παραμικρό για το βασικό πλαίσιο της ΤΑ που καθορίζει τις τύχες των δήμων και των δημοτών. Και δεν είπαν διότι σας κρύβουν μια πολύ βασική αλήθεια: ότι αποδέχονται, συναινούν, ανέχονται, υιοθετούν, υποτάσσονται στη λογική και στις συνέπειες που υπαγορεύει το παραπάνω ασφυκτικό πλαίσιο.

Άλλωστε ο νυν δήμαρχος έχει ήδη κατά τη θητεία του ξεκινήσει την εφαρμογή πολλών εκ των παραπάνω. Έχει πρωτοστατήσει μάλιστα! Και επαίρεται κιόλας γι’ αυτό!

Αποδέχτηκε την ιδιωτικοποιημένη υπηρεσία καθαριότηταςκαι την παραχώρηση της περιουσίας της στον ΦΟΔΣΑ Α.Ε που παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Σταυρογιάννη.

Ίδρυσε έτσι τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΑΕ, για τη διαχείριση όλων σχεδόν των έργων του δήμου, με συμμετοχή του δήμου στο μετοχικό κεφάλαιο, όπου το δημ. Συμβ δεν θα έχει κανέναν έλεγχο.

Η ίδια λογική της ίδρυσης ΑΕ βρίσκεται και στο ζήτημα της ΠΕΛ ΑΕ, για την οποία ο νυν δήμαρχος πανηγυρίζει. Ξέχασε όμως να μας πει αν θα πληρώσουν οι δημότες τα χρέη της (όταν γίνει η εκκαθάριση του ΝΠΔΔ που θα καταργηθεί) μέσα από ενδεχόμενη αύξηση των δημοτικών φόρων!

Δυο μόνο λόγια ακόμη για να τελειώνουμε με τα εικονικά προγράμματα και τις γενικόλογες διακηρύξεις των άλλων υποψηφίων δημάρχων, που καταρτίζονται πριν από τις εκλογές και ξεχνιούνται από τους ίδιους την άλλη μέρα των εκλογών. Η πλειοψηφία των δημοτών δεν τους πιστεύει πλέον. Δεν πιστεύει στις απατηλές υποσχέσεις τους.

Οκ. Καραϊσκοςτο 2019 είχε εξαγγείλει την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών για την ενίσχυση του τουρισμού, αλλά και για γεωθερμία, την τουριστική αξιοποίηση των ιστορικών χώρων με «brandname», όπως είχε είπε, την επιμονή του (δήθεν) στην ίδρυση του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας. Τι έκανε στην πράξη? Με μια βόλτα στο ιστορικό τρίγωνο θα διαπιστώσετε ότι τίποτε απολύτως δεν έχει γίνει! Πρόσβαση στον ανδριάντα του Αθ. Διάκου στην εθνική οδό δεν υπάρχει, η ανάπλαση της ιστορικής γέφυρας της Αλαμάνας έμεινε στις μακέτες, ενώ το μουσείο Εθνικής Αντίστασης παραμένει κρυμμένο από τα μάτια του επισκέπτη στο πίσω μέρος του Δημαρχείου. Και εξακολουθεί να μιλάει φυσικά ακόμη και σήμερα για μακρόπνοα πλάνα και όραμα…
Ο δε κ. Παπαϊωάννου 15 μέρες πριν τις εκλογές, ΔΕΝ έχει καταθέσει στους δημότες ούτε μια γραμμή προγράμματος. Μιλάει γενικόλογα και αφηρημένα για ανάπτυξη επικαλούμενος ΜΟΝΟ τη συμβολή του στην άνοδο και παραμονή της ομάδας της Λαμίας στη SuperLeague και την πρόθεσή του να διαθέσει τις μπουλντόζες του για έργα του δήμου! Αλήθεια, κ. Παπαϊωάννου, με ποιους ακριβώς σκέφτεστε να κάνετε την περιβόητη ανάπτυξη? Με τους ανθρώπους που κάθονται στις καρέκλες της δημ. Αρχής επί πολλά χρόνια, πολλούς απ’ τους οποίους έχουν απορρίψει για το έργο τους οι δημότες σε προηγούμενες εκλογές? Ίσως, βέβαια, τελικά του φτιάξουν οι σύμβουλοί του κάποιο πρόγραμμα την τελευταία στιγμή. Η απαξίωση των δημοτών όμως από μέρους του με την απουσία προγράμματος προδίδει τις πραγματικές του προθέσεις. Τη χρησιμοποίηση της δημοτικής εξουσίας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εταιριών του. Προκαλεί τέλος στους δημότες έντονο προβληματισμό έως και ανησυχία ο από μέρους του αλαζονικός τρόπος συμπεριφοράς και η απαξίωση των κανόνων δημοκρατικού διαλόγου με την εισαγωγή συμπεριφορών πεζοδρομίου στην πολιτική σκηνή του δήμου μας.
Δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΑΜΑ!… Κοινό τους όραμα είναι η αναπαραγωγή του ίδιου αποτυχημένου μοντέλου διοίκησης του δήμου που βασίζεται στην υποταγή στην κεντρική εξουσία, στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, στο ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας, στις πελατειακές σχέσεις, στην αδιαφάνεια και έλλειψη δημοκρατίας, μοντέλο που οδήγησε στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και την πόλη μας στην απαξίωση και υποβάθμιση του ρόλου της που όλοι βιώνουμε.

Και έρχονται τα εύλογα και κρίσιμα ερωτήματα των δημοτών:
ποιο είναι το δικό σας όραμα? Ποιο είναι το πρόγραμμα της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία? Και γιατί ΕΣΕΙΣ μπορείτε να καταφέρετε να το βάλετε μπροστά και να το κάνετε πράξη?
Θα ξεκινήσω από το τελευταίο. Η απάντηση βρίσκεται στην ταυτότητά μας. Πηγάζει από το ποιοι είμαστε, ποια είναι η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία.

Φίλες και φίλοι,

Η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία ιδρύθηκε το Δεκέμβρη του 2005. Είναι μια πραγματική και ζωντανή δημοτική κίνηση, ανεξάρτητη στην πράξη από κομματικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Δεν είναι απλά ένας εκλογικός συνδυασμός που την επομένη των εκλογών σταματά να υπάρχει, να σκέφτεται, να δρα. Μέσα απ’ όλη τη μέχρι τώρα πορεία μας αναδειχτήκαμε στη συνείδηση των δημοτών ως η κύρια αντιπολιτευτική δύναμη στις εκάστοτε δημοτικές αρχές με πλήθος προγραμματικών και κινηματικών παρεμβάσεων για τα μεγάλα και μικρά προβλήματα των πολιτών. Σήμερα, σ αυτή την εκλογική μάχη στοχεύουμε και φιλοδοξούμε να πάμε ψηλότερα, να διεκδικήσουμε την ίδια τη δημοτική αρχή! Όμως με τους δημότες συμμέτοχους και ενεργούς, όχι αμέτοχους στη γωνία. Δε θεωρούμε το Δήμο τσιφλίκι μας. Δε θα βρει κανείς ανάμεσά μας πολιτικάντηδες που διαφωνούν με τον συνδυασμό τους και μεταγράφονται σε έναν άλλο, χωρίς να αναλαμβάνουν τη δική τους ευθύνη για την αποτυχία. Δε θέλουμε να καθίσουμε στην καρέκλα του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων για να αναπαράγουμε το πελατειακό σύστημα εξουσίας με κύριο στόχο (αυτοσκοπό θα λεγα) να ξαναεκλεγούμε την επόμενη 5ετία. Άλλωστε στην πράξη το δείξαμε, όταν χρειάστηκε, ότι δε μας ταιριάζει η καρέκλα της εξουσίας, όταν βάλλει ενάντια στα συμφέροντα του λαού! Επιδιώκουμε την ενεργή συμμετοχή των δημοτών, τη διαφάνεια, τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη και τη δημοκρατία σε όλες τις διαδικασίες του δήμου, σε κάθε γωνιά του.

Ρωτάνε εύλογα πολλοί: μα και άλλες δημοτικές κινήσεις και εκλογικοί συνδυασμοί βαφτίζονται ενίοτε ανεξάρτητοι, υπερκομματικοί ή πολυσυλλεκτικοί. Ποια λοιπόν η διαφορά σας;

Τους απαντάμε: η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία δε δημιουργήθηκε από τη συμφωνία κάποιων κομμάτων, ούτε ο συνδυασμός μας πήρε το χρίσμα από κάποιο κόμμα. Στις πρώτες θέσεις εδώ μέσα αυτή την ώρα δεν κάθονται βουλευτές, κομματικοί παράγοντες, πρώην και νυν υπουργοί. Κάθονται οι υποψήφιοί μας και εκπρόσωποι συλλόγων και μαζικών φορέων του δήμου μας. Δεν ελεγχόμαστε και δεν απολογούμαστε σε κομματικούς μηχανισμούς, ούτε τα αποτελέσματά μας θα καταγραφούν υπέρ του τάδε ή του δείνα κόμματος. Εξαρτιόμαστε μόνο από το λαό, τους πολίτες της Λαμίας και σε αυτούς απευθυνόμαστε για να εμπνεύσουμε και να εμπνευστούμε.

Στην 17χρονη πορεία μας, μέσα κι έξω από το Δημ. Συμβούλιο:

Πρωτοστατήσαμε στους αγώνες για το περιβάλλον, την υπεράσπιση των δημόσιων ελεύθερων χώρων, στον αγώνα για την κατάργηση των διοδίων, στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς, κατά των διακοπών ρεύματος και νερού, ενάντια στην καταστροφή των βουνών μας από την τοποθέτηση ανεμογεννητριών.

Αναδείξαμε την ανάγκη κατασκευής περιφερειακών δρόμων, δημιουργίας μητροπολιτικού πάρκου, εκσυγχρονισμού των παιδικών χαρών και δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, ανάπλασης της Δημοτικής Αγοράς, του Ξηριά, του Ισαδακίου.

Προβάλλαμεεπίμονα και συστηματικά τις θέσεις μας για μια ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων με έμφαση στην ευρεία ανακύκλωση στην πηγή και το δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών καθαριότητας.

Αντιταχθήκαμε στη λογική του Δήμου-μάνατζερ, στις ΣΔΙΤ, στο ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας, των ιαματικών πηγώντων ιστορικών χώρων, στην ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας, στο κλείσιμο σχολών και τη μετατροπή του Πανεπιστημίου Στερεάς σε Θεσσαλίας, στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου και της ΠΦΥ και τη διάλυση του ΕΣΥ.

Διεκδικήσαμε και διεκδικούμε τη μόνιμη μεταστέγαση του ειδικού επαγγελματικού εργαστηρίου στην πόλη. Καλύτερη λειτουργία και επέκταση των κοινωνικών δομών του δήμου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

 

 

Υπερασπιστήκαμε & υπερασπιζόμαστε

Τη συλλογική ιστορική μνήμη με την επιμονή μας στην ίδρυση Μουσείου Εθνικής αντίστασης και στην καθιέρωση εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης.

Τα δικαιώματα των ΑμΕΑ, των ΡΟΜΑ, των μεταναστών και προσφύγων μέσα από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης.

Τους αγώνες μαζικών φορέων-κινημάτων (αγροτών, απολυμένων εργαζόμενων στην καθαριότητα, εργαζομένων στην υγεία και παιδεία). Τους αγώνες των πλημμυροπαθών του δήμου μας για την κατασκευή επαρκών και αξιόπιστων αντιπλημμυρικών έργων.

Τα αιτήματα συλλογικοτήτων (ΑμΕΑ, φιλοζωϊκός, πολιτιστικοί, αθλητικοί) και απλών δημοτών.

Τη δημόσια Υγεία, τον εκσυγχρονισμό του Νοσοκομείου, τη δημιουργία σταθερών δημοτικών δομών Πρόνοιας (Βοήθεια στο Σπίτι, βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, ΚΑΠΗ, Κέντρο Νεότητας) με κεντρική χρηματοδότηση.

Την ερασιτεχνική πολιτιστική δημιουργία, κληρονομιά, την παιδεία, τον μαζικό αθλητισμό.

Το όραμά μας για το δήμο Λαμιέων ως δημοτική Αρχή – Βασικοί προγραμματικοί στόχοι
• Μια δημοτική αρχή που θα θωρακίσει με τα απαραίτητα έργα υποδομής τη ζωή, την υγεία και την περιουσία των δημοτών απέναντι σε φυσικές καταστροφές.
• Μια δημοτική αρχή που δε θα υποτάσσεται στον κομματισμό, στα επιχειρηματικά συμφέροντα, στην κεντρική εξουσία, αλλά θα διεκδικεί μαζί με τους δημότες την ανεξαρτησία της ΤΑ.
• Που θα θέτει σε υψηλή προτεραιότητα και θα υπερασπίζεται στην πράξη τα βασικά, θεμελιώδη συμφέροντα των δημοτών, τις βασικές ανάγκες τους, την αξιοπρέπειά τους. Κανένας δημότης μας χωρίς στέγη, φαγητό, ρεύμα, νερό.
• Που θα θέτει σε υψηλή προτεραιότητα τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών και της πόλης. Που θα αναβαθμίσει ριζικά την εμφάνιση της πόλης και την ποιότητα ζωής σε αυτήν
• Που θα απλώσει και θα βαθύνει τη δημοκρατία, τη διαφάνεια, τη συλλογικότητα, τη συμμετοχικότητα σε κάθε γωνιά και διαδικασία του δήμου.
• Που θα υπερασπιστεί στην πράξη την περιουσία και φυσικό πλούτο του δήμου προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών.
• Που θα προωθήσει αποτελεσματικά τα μεγάλα ζητήματα και συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου (Πανεπιστήμιο Στερεάς, ιαματικές πηγές, φυσικός πλούτος, κ.ά.) που συνδέονται με την τόνωση της τοπικής αγοράς, με αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας, με την ανάπτυξη, ώστε να παραμείνουν και να προκόψουν οι νέοι στον τόπο μας.

• Που θα αναδείξει την ιστορικότητα του δήμου μας και θα αξιοποιήσει δημιουργικά την παγκοσμιότητα της ιστορικής θέσης και σημασίας της Λαμίας. Ο δήμος συνδέεται με σημαντικούς μύθουςμας, όπως του Ηρακλή. Στο δήμο μας βρίσκονται 3 σταθμοί της ιστορίας μας. Θερμοπύλες, Αλαμάνα, Γοργοπόταμος! Δεν είναι απλά εμπορικά σήματα (brandnames). Είναι τόποι αυτοθυσίας, που οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους, έδωσαν την ίδια τους τη ζωή, παλεύοντας κατακτητές πολύ ισχυρότερους, αυτοκρατορίες της εποχής, τολμώντας το αδύνατο, το ανέφικτο: την απελευθέρωση του τόπου μας και του λαού μας. Και τα κατάφεραν! Το παράδειγμά τους να το βάλουμε μέσα μας καλά και σήμερα για να κερδίσουμε τις νέες άνισες μάχες για τον τόπο μας, για τη χώρα μας!

 

Φίλες και φίλοι,

Καλώ όλους τους δημότες του Δήμου Λαμιέων να δώσουν με την ψήφο τους στις 8 Οκτώβρη την ευκαιρία στην Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία να αλλάξει ΜΑΖΙ με τους δημότες τις τύχες αυτής της πόλης, τις τύχες όλων των δημοτών!

Φίλες & φίλοι,

Η αποψινή συγκέντρωση και παρουσίαση του προγράμματός μας και του εκλογικού μας συνδυασμού ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Η κατάρτιση του ψηφοδελτίου ήταν προϊόν σκληρής και επίμονης προσπάθειας. Πρόκειται για ένα δυνατό πολυσυλλεκτικό, αγωνιστικό ψηφοδέλτιο Ανατροπής για το Δήμο Λαμίας, ένα ψηφοδέλτιο διεκδίκησης της δημοτικής Αρχής!

Οι υποψήφιοί/ες μας δεν είναι επώνυμοι παράγοντες της πολιτικής, δεν είναι πολιτικάντηδες που σκοπό έχουν να χτίσουν πολιτικές καριέρες. Δεν έβαλαν την υποψηφιότητά τους προτεινόμενοι από κάποιο κομματικό μηχανισμό για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο. Είναι απλοί άνθρωποι με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς για το δήμο μας που συνεισφέρουν στην κοινή δύσκολη μα όμορφη προσπάθεια με ελεύθερη συνείδηση. Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ ιδιαίτερα στους νέους και στις νέες του συνδυασμού μας. Είναι παιδιά που είτε ζουν στο δήμο μας και παλεύουν με τη δουλειά τους να φτιάξουν το μέλλον τους είτε ζουν σε άλλες πόλεις, αλλά επιθυμούν να επιστρέψουν και να προσφέρουν στον τόπο τους. Σ’ έναν τόπο όμως που δε θα τους διώχνει, που θα είναι ελκυστικός και θα προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη και προκοπή.

Οι υποψήφιοί/ες μας αντιπροσωπεύουν όλες σχεδόν τις ηλικιακές ομάδες, επαγγελματικές ασχολίες και περιοχές του Δήμου μας.

Έχω την τιμή να σας παρουσιάσω τους/τις υποψηφίους/ες του συνδυασμού μας με την επισήμανση ότι κάποιοι απουσιάζουν λόγω διάφορων αντικειμενικών δυσκολιών.

(ακολουθούν τα ονόματα)…

Καλώ τους υποψηφίους μας να δώσουν το δυναμικό παρόν τους στο Δήμο τις επόμενες ημέρες, μεταφέροντας τις θέσεις της Παρέμβασης Πολιτών σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι. Μεταφέροντας το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια να χαθεί άλλη μια ευκαιρία για τη Λαμία, για τις ζωές μας. Μεταφέροντας το μήνυμα της νίκης των ίδιων των δημοτών!

Για τη Λαμία που ονειρευόμαστε!
Για έναν Δήμο που να υπηρετεί τα πραγματικά συμφέροντα των δημοτών!
Για έναν Δήμο που μας αξίζει!
Καλόν αγώνα και με τη νίκη!

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πρόγραμμα Ελεύσεως Ιεράς Εικόνος Παναγίας του Όρους των Ελαιών στο Αγρίνιο

Ένα μέγιστης σημασίας πνευματικό γεγονός θα λάβει χώρα στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *