Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Βελτίωση του οδοφωτισμού σε κόμβους της Φθιώτιδας

Νέο έργο βελτίωσης του οδοφωτισμούσε κόμβους της Π.Ε. Φθιώτιδας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και ήδη συμβασιοποίησε τοέργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ», αρχικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Αντικείμενο της νέας εργολαβίας είναι η ετήσια συντήρηση του οδικού ηλεκτροφωτισμού σεόλο το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Φθιώτιδας, αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων τηςΠεριφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Προτεραιότητα θα δοθεί στους ιστούς οδοφωτισμού που βρίσκονται επί της Ε.Ο Λαμίας –Δομοκού στην είσοδο της πόλης της Λαμίας (από τον κυκλικό κόμβο έως τους σηματοδότεςτης ΔΕΗ), τους κόμβους Αμουρίου, Υπάτης, Καστρίου, και σε όποιον άλλον κόμβο κριθεί απαραίτητο κατά την επίβλεψη του έργου.

«Μεριμνούμε για την οδική ασφάλεια με σειρά έργων και δράσεων, αλλά και με ετήσιεςεργασίες συντήρησης. Παρεμβαίνουμε τώρα στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Φθιώτιδας και
υλοποιούμε έργο αρχικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, για να γίνουν οι αναγκαίεςεπισκευές και συντηρήσεις και να βελτιωθεί ο οδοφωτισμός σε συγκεκριμένους κόμβους τηςΛαμίας, της Υπάτης και άλλων περιοχών», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας τόνισε:

«Δίνουμε προτεραιότητα σε έργαοδικής ασφάλειας και στην προκειμένη περίπτωση ξεκινάμε μια ακόμη εργολαβία για τησυντήρηση του οδοφωτισμού επί του οδικού δικτύου, που είναι στην αρμοδιότητα τηςΠεριφέρειας μας. Βασικός στόχος μας είναι η ενίσχυση του οδοφωτισμού σε κόμβους τηςΦθιώτιδας, με βάση τα προβλήματα που έχουν εντοπίσει οι υπηρεσίες μας».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έλεγχοι – rapid tests για κορονοϊό στη Στυλίδα

Ενημερωθείτε για τους νέους ελέγχους για κορονοϊό στη Στυλίδα. Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *