Βομβαρδίζεται η Γάζα από το Ισραήλ – Διακόπηκαν τηλεπικοινωνίες και ίντερνετ στη Λωρίδα της Γάζας

 

Το Ισραήλ συνεχίζει το ανελέητο σφυροκόπημά του στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται στην περιοχή, ενώ ο πόλεμος ενάντια στη Χαμάς βρίσκεται στην 21η ημέρα του και τους ισλαμιστές να εκτοξεύουν ρουκέτες νωρίτερα κατά μεγάλων πόλεων του Ισραήλ.

Παράλληλα με τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ, η Χαμάς ανακοίνωσε ότι έχουν διακοπεί οι τηλεπικοινωνίες και το Ίντερνετ στη Λωρίδα της Γάζας, όπως καταγράφει το newsit.gr.

Μάλιστα, το Netblocks, ένας οργανισμός που παρακολουθεί την κυβερνοασφάλεια και την πρόσβαση στο Ίντερνετ σε όλον τον κόσμο, έκανε λόγο για «κατάρρευση» των συνδέσεων στον παλαιστινιακό θύλακα.

Οι βομβαρδισμοί είναι «οι σφοδρότεροι από την έναρξη του πολέμου, στις 7 Οκτωβρίου» ανέφερε η Χαμάς, κατηγορώντας το Ισραήλ ότι «προετοιμάζεται για σφαγές».

Δες επίσης

ΟΓΕ: “Για τη δολοφονία της Βασιλικής στην Καλαμάτα”

Ανακοίνωση από την ΟΓΕ Για τη δολοφονία της Βασιλικής στην Καλαμάτα Η ΟΓΕ εκφράζει την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *