Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Βραβεύτηκε ο Δήμος Λοκρών – Ο Δήμαρχος Θ. Ζεκεντές στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΔΔΥΠΠΥ

Στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων βρέθηκε και συμμετείχε ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Θανάσης Ζεκεντές – Βράβευση του Δήμου Λοκρών για την δράση του ΚΕΠ Υγείας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων με θέμα «COVID 19 και Κλιματική αλλαγή. Γνώση, στρατηγική και αποτελεσματικότητα στη νέα εποχή», στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2021 στα Λαγκάδια Δήμου Γορτυνίας.

Ο Δήμος Λοκρών με ενεργή συμμετοχή στον τομέα της πρόληψης και της προστασίας της δημόσιας υγείας μέσω των δομών του και του ΚΕΠ Υγείας δίνει προτεραιότητα στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους δημότες.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Στο συνέδριο και στη Γενική Συνέλευση του ΕΔΔΥΠΠΥ συμμετείχε δια ζώσης ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Λ. Ζεκεντές.

Ο Δήμος Λοκρών συμμετείχε και διαδικτυακά παρουσιάζοντας στην ενότητα του τομέα ψυχικής υγείας: «Δράσεις και παρεμβάσεις για την ψυχική υγεία» καλές πρακτικές του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ για την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό. Την παρουσίαση έκανε η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λοκρών κ. Άννα Παπαναγιώτου, Κοινωνική Λειτουργός και Ψυχολόγος.

Ο Δήμος Λοκρών βραβεύτηκε μαζί με 20 ακόμη Δήμους για τη συνολική δράση του ΚΕΠ Υγείας και τη διάχυση σε όλο και περισσότερους πολίτες της πρόληψης και της προαγωγής της δημόσιας υγείας.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κατά την παραλαβή του τιμητικού βραβείου δήλωσε: «Το βραβείο αυτό δεν μας εφησυχάζει. Αντιθέτως μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα και πιο οργανωμένα την προσπάθεια μας για την πρόληψη και την προαγωγή της δημόσιας υγείας.»

Ως Δήμος Λοκρών επενδύουμε στον τομέα της κοινωνικής προστασίας, αλληλεγγύης και δημόσιας υγείας. Ευχόμαστε κάθε πρόοδο και εξέλιξη στα ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ανά την Ελλάδα και συγχαίρουμε τον Πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΠΥ κ. Γεώργιο Πατούλη για την καθοριστική συμβολή του στην ανάπτυξη του θεσμού των ΚΕΠ Υγείας.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γοργοπόταμος: Γιόρτασαν και τίμησαν την 80η επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας [ΦΩΤΟ]

Με κάθε επισημότητα, την Κυριακή 27/11/2022 γιορτάστηκε και τιμήθηκε η 80η επέτειο της ανατίναξης της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *