Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Βραβεύτηκε το Νηπιαγωγείο Λιανοκλαδίου στο πρόγραμμα etwinning 2020 – 2021

Με το τέλος της σχολικής χρονιάς ολοκληρώνεται και το etwinning 2020 2021 πρόγραμμα με τίτλο TOTHEMOONANDBACK στο οποίο συμμετείχε το Νηπιαγωγείο Λιανοκλαδίου με άλλα 14 Νηπιαγωγεία σε όλη τη χώρα.

Ένα συνεργατικό πρόγραμμα διδακτικής αξιοποίησης του θέματος του Διαστήματος.

Ενημερώνει σχετικά το Νηπιαγωγείο:

“Με θέμα που διαχρονικά γοητεύει τα παιδιά και εξάπτει τη φαντασία και δημιουργικότητά τους. Προσεγγίσαμε το διάστημα οργανώνοντας τηλεσυναντήσεις με τα συνεργαζόμενα νηπιαγωγεία και αλληλεπιδράσαμε ποικιλοτρόπος! Εκφραστήκαμε καλλιτεχνικά συμμετέχοντας στους καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος ESA. Τέλος προσεγγίσαμε τον κώδικα, τον προγραμματισμό και κάναμε τα πρώτα μας βήματα στη ρομποτική.

Η ομάδα μας μάλιστα βραβεύτηκε με Αριστείο στον κώδικα στη διοργάνωση EUCodeWEEK4 ALL.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιδαγωγική ξενάγηση στο Αστεροσχολείο της Υπάτης η οποία συνοδεύτηκε με οργάνωση διαστημικής γιορτής στον πολυχώρο Χώρα Τεχνών όπου τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε πλήθος διαστημικών δραστηριοτήτων όπως γυμναστικές προπονήσεις αστροναυτών, διαστημικά μαγειρέματα κ.α Τέλος τους απονεμήθηκαν τα διπλώματα των αστρομελετητών και τα αριστεία τους στον κώδικα!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

10 θέματα για το Δ.Σ. του Δήμου Μακρακώμης, 9/12

Δείτε  τα 10 θέματα της τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 9/12/2022 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *