Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Βραβεία Global Finance: Η Eurobank, «Καλύτερη Τράπεζα Private Banking» σε Ελλάδα και Κύπρο για το 2023

Η Eurobank απέσπασε το βραβείο της «Καλύτερης Τράπεζας PrivateBanking» για το 2023,σε Ελλάδακαι Κύπρο.

Η σημαντική αυτή διάκριση, από το διεθνούς κύρους περιοδικό GlobalFinance,αποτελεί αναγνώριση των εξαιρετικών επιδόσεων της Τράπεζας στην ελληνική και κυπριακή αγορά, αντίστοιχα.

Η βράβευση είναι η όγδοη (8η) διαδοχική για τις υπηρεσίες στην Ελλάδα, την οποία η Eurobank λαμβάνει ανελλιπώς από τότε που το GlobalFinance θεσμοθέτησε τα συγκεκριμένα βραβεία, ενώ αποτελεί την τέταρτη (4η) διαδοχική για τις υπηρεσίες στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τράπεζα έχει βραβευθεί,συνολικά,δεκαοκτώ (18) φορές για τις υπηρεσίες PrivateBankingστην Ελλάδα και δέκα(10) φορές για τις αντίστοιχες υπηρεσίες στην Κύπρο, από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς, μεταξύ αυτών το GlobalFinance.
Για την Eurobank, η νέα φετινή διάκριση από το GlobalFinance,αντανακλά και το θετικό αντίκτυπο της αναβαθμισμένης στρατηγικήςPrivate Banking του Ομίλου, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό ελληνικό τραπεζικό όμιλο που μπορεί να προσφέρει σε κάθε πελάτη Private Banking, όπου κι αν βρίσκεται, ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών από τέσσερις γεωγραφικές περιοχές, το Λουξεμβούργο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το μοντέλο «Νέας Γενιάς» στο Private Banking της Eurobank, στηρίζεται στην επιχειρηματική απλοποίηση με αξιοποίηση τεχνολογίας αιχμής και ευθυγράμμιση προϊόντων, διαδικασιών και συστημάτων πληροφορικής, για την εξασφάλιση της βέλτιστης εξυπηρέτησης και κοινών εμπειριών για όλους τους πελάτες Private Banking, ανεξάρτητα από τη χώρα όπου θα αποφασίσουν να διατηρούν τα επενδυτικά τους κεφάλαια.

Τα βραβεία του GlobalFinanceαναδεικνύουν τις τράπεζες από ολόκληρο τον κόσμο που ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών PrivateBanking και με τα ισχυρά ποιοτικά τους χαρακτηριστικά ξεχώρισαν στις προτιμήσεις τους, αναπτύσσοντας ισχυρούς δεσμούς. Η συντακτική επιτροπή του Global Finance επέλεξε τους βραβευθέντες αξιοποιώντας τις συστάσεις στελεχών και ειδικών του κλάδου, λαμβάνοντας υπόψιν οικονομικά στοιχεία, όπως η απόδοση των επενδύσεων, τα κέρδη και η διείσδυση των τραπεζών στην αγορά. Στο πλαίσιο διεθνούς ανεξάρτητης έρευνας αξιολογήθηκαν επίσης απόψεις πελατών PrivateBanking, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η συνολική εξυπηρέτηση των πελατών, η ανταγωνιστικότητα, η γνώση της αγοράς αλλά και των κανονισμών που διέπουν τη λειτουργία της.

Οι φετινές αξιολογήσεις του GlobalFinance βασίστηκαν στις επιδόσεις κατά την περίοδοπου καλύπτει την 1η Ιουλίου 2021 έως τις 30 Ιουνίου 2022 και τα τελικά αποτελέσματα ήταν συνδυασμός της διεθνούς, ανεξάρτητης έρευνας και στοιχείων που υπέβαλλαν οι τράπεζες. Τα βραβεία του περιοδικού GlobalFinance ανακοινώθηκαν επισήμως στις 19.10.2022, θα δημοσιευτούν στην έκδοση Δεκεμβρίου και οι νικητές θα τιμηθούν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στη Νέα Υόρκη στις αρχές Μαρτίου 2023

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Υπαίθρια παράσταση Καραγκιόζη οργανώνει ο Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας “Ο Λαϊος”

Υπαίθρια παράσταση Καραγκιόζη οργανώνει ο Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας “Ο Λαϊος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *