Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Υπάτη: Παρουσίαση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαμιέων

Την Τετάρτη 22/6/2022, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Ύπατης, εκπροσώπους τους κλήρου και πολιτιστικούς φορείς και της  Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαμιέων, στην όμορφη Υπάτη.

Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία για τα προγράμματα αρωγής των ευάλωτων συμπολιτών μας που έχουν επιβαρυνθεί από τη συνεχόμενη ανθρωπιστική, κοινωνική και οικονομική κρίση.

Έτσι παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες και η βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου,τα Κέντρα Κοινότητας,το Κοινωνικό Παντοπωλείο,το Κοινωνικό Φαρμακείο,τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), το Βοήθεια στο Σπίτι, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών,τα ΚΑΠΗ και το ΚΕΠ Υγείας.

Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος σε θέματα Υγείας κ. Παναγιώτης Στασινός, συζητήθηκαν επίσης ευαίσθητα θέματα που απασχολούν την Ελληνική Κοινωνία όπως η πρόληψη της κακοποίησης γυναικών, ηλικιωμένων και μικρών παιδιών, η ανακούφιση από την οικονομική και ενεργειακή κρίση καθώς και η αντιμετώπιση της μοναξιάς και της κοινωνικής απομόνωσης κάθε αιτιολογίας.

Στόχος είναι να απλώσει η «ομπρέλα κοινωνικής στήριξης» και να φτάσει και να ακουμπήσει σε κάθε νοικοκυριό και κάθε σπίτι της περιοχής μας που έχει ανάγκη.

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Διακοπές ρεύματος σε Καινούργιο, Άγιο Σεραφείμ, Σκάρφεια, Αγία Τριάδα

Ενημερωθείτε για τις νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων Προγραμματισθείσες διακοπές ρεύματος θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *