Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα ξεκινούν εργασίες κατασκευής νέου δαπέδου στο Κλειστό Γυμναστήριο Γραβιάς

Ενημερωτικό δελτίο από το Δήμο Δελφών

Υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα ξεκινούν εργασίες κατασκευής νέου δαπέδου στο Κλειστό Γυμναστήριο Γραβιάς, η ολοκλήρωση των οποίων θα συνεπάγεται την πιο ασφαλή άθληση των αθλητών, αλλά και την αισθητική αναβάθμιση του χώρου.

Το έργο με τίτλο «Κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου Κλειστού Γυμναστηρίου Γραβιάς», είναι προϋπολογισμού 44.967,63 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤΚ – τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων)»– Υπομέτρο 19.2: «Στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD/LEADER)», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) «2014-2020».

Σήμερα, ο χώρος του Γυμναστηρίου είναι επιστρωμένος με πλαστικό δάπεδο, που όμως παρουσιάζει προβλήματα ολισθηρότητας και χρήζει αντικατάστασης, γεγονός που έχει επισημανθεί από την Διεύθυνση του σχολείου και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, θα γίνουν μεταξύ άλλων οι εξής εργασίες:

• Αποξήλωση του παλιού πλαστικού δαπέδου

• Επιπέδωση του χώρου με κατάλληλο υλικό εξομάλυνσης.

• Κατασκευή αθλητικού προκατασκευασμένου δαπέδου από PVC, πάχους 9-10mm, πιστοποιημένο από την FIFA και διαγράμμιση του χώρου.

• Προμήθεια και τοποθέτηση ειδικών προστατευτικών στρωμάτων στις υπάρχουσες μπασκέτες και στις κολώνες του χώρου άθλησης.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γραβιάς, κ. Ιωάννης Μανανάς, σημείωσε: «Μία ακόμα παρέμβαση του Δήμου Δελφών, στον τομέα των αθλητικών υποδομών είναι γεγονός, μετά την κατασκευή της μόνωσης του κλειστού Γυμναστηρίου, που ολοκληρώσαμε πριν λίγο καιρό. Με γνώμονα την ασφάλεια των αθλούμενων το Κλειστό Γυμναστήριο της Γραβιάς, όπου μεταξύ άλλων φιλοξενεί δεκάδες παιδιά, αναβαθμίζεται, γίνεται περισσότερο λειτουργικό και ταυτόχρονα αισθητικά καλύτερο».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Βρήκαν σε 64χρονο, οπλοστάσιο με καλάσνικοφ, τυφέκιο με διόπτρα, γεμιστήρες [ΦΩΤΟ]

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη  ενός  άντρα στη Λοκρίδα που συνελήφθη για παράνομο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *