Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Υπεγράφη η σύμβαση ύψους 171.120,00 ευρώ για την εκπόνηση των μελετών του έργου επέκτασης του 2ου κυττάρου του Χ.Υ.Τ.Α. Άμφισσας

Ενημερωτικό δελτίο από το Δήμο Δελφών

Υπεγράφη η σύμβαση ύψους 171.120,00 ευρώ για την εκπόνηση των μελετών του έργου επέκτασης του 2ου κυττάρου του Χ.Υ.Τ.Α. Άμφισσας, ένα σημαντικό έργο το οποίο θέτει στέρεες βάσεις για την επιμήκυνση του χρόνου ζωής της εν λόγω υποδομής.

Η πρόταση χρηματοδότησης υπεβλήθη κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. στην Πρόσκληση της Ε.Υ.Δ.Ε.Π. ΥΜΕΠΕΡΑΑ στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» στον Άξονα Προτεραιότητας 16 «Τεχνική Συνδρομή Ταμείου Συνοχής», ενώ η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε με ενέργειες του Δήμου Δελφών και τη συμβολή του Υφ. Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Τσακίρη.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η εκπόνηση μίας σειράς μελετών, όπως η Γεωτεχνική Μελέτη, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, η οριστική μελέτη του έργου, το Σχέδιο Ασφάλειας και Υγείας αυτού, ενώ τέλος θα συνταχθούν τα τεύχη δημοπράτησής του με τη συμπλήρωση του φακέλου με το σύνολο των απαιτούμενων στοιχείων. Σύμφωνα με τη σύμβαση η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου ορίζεται σε οκτώ μήνες.

Ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τη δρομολόγηση του έργου, σημειώνοντας: «Η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί ζήτηση υψίστης σημασίας, για το οποίο οφείλουμε να κοιτάζουμε πάντα την επόμενη ημέρα, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την κάλυψη των αναγκών μας.

Η επέκταση του Χ.Υ.Τ.Α. είναι έργο αυτής της φιλοσοφίας, το οποίο αποδεικνύει το σεβασμό μας τόσο απέναντι στο περιβάλλον, όσο και στη δημόσια υγεία».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στις Βρυξέλλες η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Για την 5η ευρωπαϊκή εκδήλωση ποιότητας και προέλευσης προϊόντων της Ένωσης AREPO Στην «5η Ευρωπαϊκή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *