Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ζορίζεται ο Πρόεδρος Σπερχειάδας και ζητά γραπτώς τις ερωτήσεις Συμβούλου …για να τις αποφύγει

Το πόσο επιλεκτικός είναι απέδειξε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπερχειάδας αναφορικά με  ερωτήσεις Τοπικών Συμβούλων στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος, όταν τον ρώτησε Τοπικός Σύμβουλος στην συνεδρίαση στις 26/2/2021 στην σχετική ενότητα “Ανακοινώσεων – Ερωτήσεων”,  ποιος είναι διαχειριστής της σελίδας της Κοινότητας στο facebook, ζήτησε οι ερωτήσεις να γίνονται μόνο γραπτώς…

Ενώ για άλλους Τοπικούς Συμβούλους, ο Πρόεδρος δεν το έχει ζητήσει αυτό… Είναι προφανώς ότι έχει γίνει επιλεκτικός και προσπαθεί  να βρίσκει δικαιολογίες που δεν στέκουν με αφορμή και την καταγγελία που έχει γίνει όπως π.χ. για τα αποδεδειγμένα πλαστά πρακτικά των συνεδριάσεων όπως αποκαλύπτεται μέσα από τα βίντεο των συνεδριάσεων… Περιμένουμε στην επόμενη συνεδρίαση ο κ. Τζιβελέκας να μας επιδείξει τους νόμους και κανονισμούς που ζητούν οι ερωτήσεις Τοπικών Συμβούλων να γίνονται γραπτώς… (Σημειωτέον, τα επίσημα πρακτικά που έχουν ζητηθεί από τον Οκτώβριο του 2020, ακόμα δεν τα έχει προσκομίσει ο Πρόεδρος, μόνο την «καραμέλα» χρησιμοποιεί, «Την εβδομάδα θα τα έχεις»…

Παρακολουθείτε το σχετικό βίντεο τι ακριβώς ειπώθηκε και πώς για να δείτε την συμπεριφορά του Προέδρου και για αυτό το συγκεκριμένο θέμα.

Συνεχίζει το παιχνίδι της κολοκυθιάς αλλά ο συγκεκριμένος Τοπικός Σύμβουλος εξ αρχής του έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα τον ακολουθήσει σε αυτή την παρακμή του.

Δείτε το βίντεο:

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία στην Αταλάντη

Ο Δήμος Λοκρών, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αταλάντης και το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *