Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

150 δέματα με τρόφιμα σε κατοίκους του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας από τη ΜΚΟ “Γιατροί του Κόσμου”

 

Δόθηκαν σε άπορους του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας

150 δέματα με τρόφιμα μακράς διάρκειας παρέλαβε ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας από τη ΜΚΟ “Γιατροί του Κόσμου”, χάρη σε παρέμβαση της Γενικής Διευθύντριας της οργάνωσης και εξ Αμφικλείας καταγόμενης κας Ευγενίας Θάνου.

Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν, στη συνέχεια, από τον Δήμο σε άπορους συνδημότες μας και σε ευάλωτα νοικοκυριά καλύπτοντας βασικές ανάγκες των συνανθρώπων μας. Μία σημαντική ενίσχυση του δύσκολου έργου της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας, αφού οι εν λόγω ανάγκες είναι μεγάλες και διαρκείς, σε μία καθημερινότητα με αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις για όλους μας.

“Ευχαριστούμε θερμά την κα Θάνου και τους “Γιατρούς του Κόσμου” για την έμπρακτη αλληλεγγύη τους και τους συγχαίρουμε για τις αξιόλογες δράσεις τους παγκοσμίως. Δράσεις που δεν γνωρίζουν σύνορα, διαχωρισμούς, χρώματα και θρησκείες αλλά εστιάζουν μόνο στον άνθρωπο. Με ιατρική περίθαλψη κυρίως και κάθε δυνατή βοήθεια, παρέχουν τις υπηρεσίες τους διεθνώς, προσφέροντας απλόχερα φροντίδα και αγάπη, γεγονός που αποδεικνύει ότι όσο υπάρχει ανθρωπιά θα υπάρχει και ελπίδα…” σημειώνει ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σκάφος βυθίστηκε στον Ευβοϊκό κόλπο

Ενημερώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, για βύθιση Ε/Π-Α/Κ σκάφους, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *