Breaking News

33χρονος πήγε σε φιλικό σπίτι επίσκεψη, ένιωσε αδιαθεσία και πέθανε…

Τραγικό περιστατικό  με τον χαμό ενός νεαρού άντρα…

Ο 33χρονος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου 3/9/2022 ενώ βρισκόταν σε επίσκεψη σε φιλικό του σπίτι. Εκεί έχασε τις αισθήσεις του, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ωστόσο οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του. Ο 33χρονος καταγόταν από χωριό της περιοχής του Αιτωλικού όπου η τραγική είδηση προκάλεσε μεγάλη θλίψη.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η  διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών θα ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου ενός 33χρονου άνδρα σε χωριό της ΔΕ Νεάπολης του Δήμου Αγρινίου.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου ενεργεί την προβλεπόμενη προανάκριση για το συμβάν και αναμένει τα αποτελέσματα της νεκροψία-νεκροτομής που παραγγέλθηκε.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ντ.Τραμπ: «Θα κάνουμε το σωστό» – Υπογράφει διάταγμα για να μειωθούν οι τιμές των φαρμάκων στις ΗΠΑ

Εκτελεστικό διάταγμα με σκοπό να μειωθούν οι τιμές των συνταγογραφούμενων φαρμακευτικών προϊόντων, από 30% έως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *