Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τεχνάσματα αρμοδίων, για να μην φτάσει ο συμπληρωματικός φάκελος της Σπερχειάδας για Μαρτυρική πόλη στο Υπουργείο[ΒΙΝΤΕΟ]

 

Στο προσκήνιο και πάλι ο συμπληρωματικός φάκελος για την διεκδίκηση της Σπερχειάδας να χαρακτηριστεί Μαρτυρική πόλη.

Δυστυχώς με τους χειρισμούς από τον, αποδεδειγμένα πλέον  αναξιόπιστο, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου  Μακρακώμης  κ. Νίκο Παπανάγνου, το σώμα δεν έχει λάβει γνώση για τον φάκελο και ούτε ήρθε ως τακτικό θέμα στην συνεδρίαση όπως είχε δεσμευτεί στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 20/3/2024.

Αρκέστηκε μόνο στο να ανακοινώσει ότι συνεδρίασε η Επιτροπή για την διεκδίκηση στις 15/4/2024, τέσσερις μήνες μετά την παράδοση του φακέλου και θα ενημερώσει σχετικά τον κ. Δ. Καραντζούνη που σύνταξε τον φάκελο…. Με το «έτσι θέλω», ο Πρόεδρος κωλυσιεργεί και παραβαίνει τα καθήκοντα του, σημειώνοντας κιόλας το αδιανόητο ότι «η Επιτροπή είναι  πάνω από το Δημοτικό Συμβούλιο»!

Ανήκουστο από στόμα Προέδρου Δ.Σ.! Απίστευτες  αρλούμπες!

Άμεσα του απάντησε ο κ. Καραντζούνης ότι πάνω από όλα είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και δεν ξέρει τους κανονισμούς και τους νόμους όπως θα παρακολουθήσετε στο σχετικό  βίντεο.

Επίσης όταν του επεσήμανε γιατί δεν διαμοίρασε το ψηφιακό  υλικό ηλεκτρονικά, ο  ανεκδιήγητος Πρόεδρος τον διέκοψε και τον σταμάτησε λέγοντας  ότι τελείωσε ο χρόνος των τριών λεπτών. Από όλους τους κανονισμούς , μόνο αυτόν έχει “κάνει σημαία”, δεν ξέρουμε τι είδους σημαία είναι ή ποιας χώρας…

Ο κ.  Καραντζούνης  επειδή ο Πρόεδρος απέκρυψε από το  σώμα  τις δύο επιστολές του  στο ενδιάμεσο 40ήμερο ( Αρ. Πρωτοκόλλου 10589/2687  21/3/2024 και  Αρ. Πρωτοκόλλου 10779/2816, 26/3/2024) ,  όπου επ’ ακριβώς αναφέρεται επί του ζητήματος επειδή ξανά του είχε αφαιρέσει το λόγο, του επισημαίνει ότι θα πρέπει να είναι παρούσα η Επιτροπή στη συνεδρίαση. (επισυνάπτονται οι επιστολές.) Πόσο μάλιστα  επί του παρόντος  για να παραστεί, αλλά και είχε τις 15 μέρες  περιθώριο η Επιτροπή για να καταθέσει και να καθαρογράψει την όποια απόφαση της και να λάβει απόφαση στην συνέχεια το Δ.Σ. για το όποιο υλικό του συμπληρωματικού φακέλου ζητηθεί και  χρησιμοποιηθεί.

Υπογραμμίζεται ότι  έως και σήμερα, 8/5/2024,  καμία ενημέρωση δεν έχει γίνει προς τον κ. Καραντζούνη, ούτε στο Δ. Σ. ….

Ούτε επίσης δεν  έχει δοθεί η  λίστα με τα email των Δημοτικών Συμβούλων για να τους αποσταλεί ο συμπληρωματικός φάκελος.

Αυτό το περιμένατε   εσείς από επιστήμονες να συνεδριάζει η Επιτροπή τους  μετά 4 μήνες όταν είναι  υποχρεωμένοι  να απαντά  μέσα στο μήνα  και να μην κοινοποιεί την απόφαση της… Γιατί τέτοια αδιαφορία  από επιστημονική ομάδα;;;…

Την δεύτερη επιστολή που απέκρυψε ο Πρόεδρος  (Αρ. Πρωτοκόλλου 10779/2816, 26/3/2024) ήταν  γιατί δεν έχει κοινοποιηθεί ο συμπληρωματικός  φάκελος στους Δημοτικούς  Συμβούλους προς ενημέρωση επί του θέματος. Εάν δεν είναι  αυτό παράβαση καθήκοντός, τότε ποιο είναι;;;

Και όμως υπάρχει και τρις – χειρότερο…  Αφού ο Πρόεδρος αφαίρεσε τον λόγο στον κ. Καραντζούνη, ανέφερε  ψευδώς – καταφανέστατα- ότι για πρώτη φορά ακούστηκε (σήμερα) το όνομα της ιστορικού και μέλος της Επιτροπής κας Β. Λάζου. Άμεσα ο κ. Καραντζούνης και εντόνως, είπε ψεύτη τον Πρόεδρο για τα συγκεκριμένα  λεγόμενα του, πολλές φορές… Διότι ο Πρόεδρος δεν τα έπαιρνε πίσω. Απέβαλε μάλιστα τον κ. Καραντζούνη από την αίθουσα συνεδρίασης και κάλεσε 5λεπτο διάλειμμα, προφανώς στρυμωγμένος για να βρει διέξοδο και να λήξει το θέμα.

Στο διάλλειμα ο κ. Καραντζούνης έδειξε στον Πρόεδρο το συγκεκριμένο βίντεο όπου αναφέρει την κα Λάζου στην σύνταξη της μελέτης στον τεκμηριωτικό φάκελο  και του ζήτησε και ανακαλέσει δημοσίως …

Η απάντηση του Προέδρου γεμάτη από πολιτικό εγωισμό  αλλά και μένος,  απάντησε στον κ. Καραντζούνης ότι «δεν ανακαλεί και δεν ξαναθέλει καμία επαφή μαζί του»… Τέτοια αντιμετώπιση από τον Πρόεδρο δεν δικαιολογείται ούτε πολιτικά, ούτε κοινωνικά,  ούτε προσωπικά…. Πολύ “κακομαθημένος” είναι  πολιτικά  ο Πρόεδρος  που δείχνει  υποχείριο…  Φυσικά ο κ. Καραντζούνης δεν βγήκε από την αίθουσα και όταν του δόθηκε η σχετική αφορμή  είπε  στον Πρόεδρο  « εσύ ξέρεις τι κάνεις, φώναξε την Αστυνομία να με βγάλει έξω και στο δικαστήριο  σα βρεγμένη γάτα ζητάς συγνώμη για την συμπεριφορά σου, όπως το έχεις ξανακάνει… Αφήνοντας μόνο την ρετσινιά  για να διατηρήσεις το κενό επίπεδο  με συκοφαντίες, μακριά από την κάθε αλήθεια….”

Ευτυχώς όμως, όπως εσύ ο ίδιος ανακοίνωσες, η αλήθεια είναι στα βίντεο των συνεδριάσεων που παροτρύνεις να τα παρακολουθούν που διαπιστώνεται πόσο ολοφάνερα  ψεύτης  καταντάς και εξακολουθείς να εθελοτυφλείς, να μην το παραδέχεσαι!

Πότε τελικά θα κατατεθεί ο συγκεκριμένος συμπληρωματικός φάκελος  μετά την όποια απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο;;; Ή θα το “λιβανίζουν” έως ότου αποφασίσει η Επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών;;;

 

Οι εν λόγω επιστολές:

 

 

 

 

________________________________

 

 

Σχετική αρθρογραφία:

Γιατί τέτοια αντιμετώπιση στον συμπληρωματικό φάκελο για την Σπερχειάδα να χαρακτηριστεί Μαρτυρική πόλη [ΒΙΝΤΕΟ]

 

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *