Breaking News

5 χρόνια από την εκλογή του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, από την Ιερά Σύνοδο!

Μία σημαντική ημερομηνία η  σημερινή, 11/10/2024, καθώς συμπληρώνονται πέντε χρόνια από  από την εκλογή του Μητροπολίτη Φθιώτιδας, από την Ιερά Σύνοδο.

Πέντε χρόνια που ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Συμεών είναι ο Ποιμενάρχης της Φθιώτιδας και έχει επιτύχει να προσεγγίσει όλους και όλες και να παράγει σημαντικότατο ποιμαντικό έργο.

Για μία τέτοια ημερομηνία-ορόσημο,  έκανε  αναφορά ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Ηλίας Κυρμανίδης, ο οποίος  διακρίνεται για την τυπικότητα του και μετέφερε τις ευχές του με τον δικό του ύφος και τρόπο.

Σε δήλωση του – ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο αναφέρει:

“Σήμερα συμπληρώνονται 5 χρόνια από την εκλογή από την Ιερά Σύνοδο του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών.
Κι αν τη μέρα της εκλογής το «Άξιος» που φωνάξαμε, εμπεριείχε ευχή και προσδοκία, σήμερα είναι απόλυτα τεκμηριωμένο συμπέρασμα!
Σεβασμιότατε να συνεχίσετε να μας διακονείτε, να μας ευλογείτε, να μας εμπνέετε και κυρίως να μας διδάσκετε αγάπη για πολλά πολλά χρόνια!”.

 

Δες επίσης

Δήμαρχος Στυλίδας Γ. Αποστόλου: “Το Πρόγραμμα Leader αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τον Δήμο μας να υλοποιήσει έργα που θα συμβάλουν στην τοπική ανάπτυξη”

Γιάννης Αποστόλου: Συνάντηση εργασίας με την “Αναπτυξιακή Φθιώτιδας” για το πρόγραμμα Leader Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *