Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

530.000€ για την κατασκευή νέων παροχών αποχέτευσης στο Μώλο Φθιώτιδας

 

Σημαντικό έργο για το Μώλο Φθιώτιδας, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας – δείτε εδώ.

Εγκρίθηκε η αίτηση χρηματοδότησης για την κατασκευή νέων παροχών αποχέτευσης Μώλου του Δήμου Καμένων Βούρλων, προϋπολογισμού 530.000 ευρώ, η οποία κατατέθηκε στο Πρόγραμμα «Υποδομή δικτύου αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ)», στον Άξονα Προτεραιότητας 1.4 «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας», της Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πυλώνας Ανάκαμψης «Πράσινη Μετάβαση», Άξονα Προτεραιότητας 1.4, «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας – Ελλάδα 2.0.

Σύμφωνα με τον Δήμο Καμένων Βούρλων, το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή όλων των εργασιών μαζί με την προμήθεια υλικών και εξοπλισμού για την πλήρη κατασκευή 1.000 παροχών σύνδεσης των ιδιοκτησιών με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στην Κοινότητα Μώλου, στην οποία υπάρχει κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο και στερούνταν παροχών, σύμφωνα με τους όρους και περιορισμούς του εγκεκριμένου Κανονισμού Λειτουργίας Αποχέτευσης.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, για τη συμβολή του στην έγκριση χρηματοδότησης σε ένα τόσο σημαντικό έργο για την περιοχή μας, το οποίο με τη σειρά του θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και τις περιβαλλοντικές συνθήκες του τόπου μας».

 

Φθιώτιδα: Εγκρίθηκαν σημαντικά έργα ύψους 40.000.000€

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για την 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

  Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *