Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

5μηνη παράταση για την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας του Δήμου Μακρακώμης των 19.902€

Ζητούμενο πλέον από ότι διαφαίνεται αποτελεί η ορθολογική διαχείριση στον Δήμο Μακρακώμης.

Και αυτό το λέμε καθώς ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης ήταν «ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: “ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”. (Θέμα 10ο).

Ο www.fonografos.net που ήταν παρών στην συνεδρίαση και την κάλυπτε ως συνήθως, αναφορικά με την νέα ιστοσελίδα,  – πήρε παράταση για πέντε μήνες τελικά, χρόνος υπερβολικά μεγάλος για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας  – ρώτησε για το οικονομικό κόστος της.

Απάντηση δεν λάβαμε, προφανώς ντρέπονται ακόμα και να πουν πόσο θα κοστίσει και θα την πληρώσουν οι δημότες..… Όπως έχει αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το κόστος έχει υπολογιστεί στις 19.902€ με ΦΠΑ – Δείτε εδώ: 6ΚΟΝΩΛ2-ΤΒ6

Με βάση τις τιμές αγορές που ως ιδιοκτήτης ιστοσελίδας – portal γνωρίζουμε βασικά ζητήματα και κόστη, οι σχεδόν 20.000€ είναι ένα ποσό παράλογο και ανήθικο τουλάχιστον αναφορικά με την χρησιμότητα που μπορεί να έχει για τον Δήμο Μακρακώμης. Εκ των πραγμάτων, θα το «ξεψαχνίσουμε» από την στιγμή που θα αναρτηθεί πλήρης η ιστοσελίδα. Και τότε βλέπουμε, κρίνουμε και διασταυρώνουμε…

Ειδικά για έναν ιστότοπο που έχει προφανώς συγκεκριμένη επισκεψιμότητα – όχι υψηλή – και ως διαχείριση , να γίνονται το λιγότερο 50 αναρτήσεις την ημέρα κατά μέσο όρο.

Και εδώ θα πρέπει να καταδείξουμε την διαφορά στα όσα έλεγε ο Αναπληρωτής Δημάρχου όταν ήταν αντιπολίτευση και τι κάνει τώρα που είναι συμπολίτευση. Που για την ιστοσελίδα των 70steps που πλέον δεν υπάρχει online (δείτε εδώ) όπως βλέπετε, ξοδεύτηκαν επίσης πολλά χρήματα παράλογα…

Τότε ο Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Πάνος Κοντογεώργος φώναζε για σπατάλες… Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο – υπάρχουν και άλλα που μπορείτε να δείτε-, διότι αυτό προσφέρουν τα βίντεο που κάποιοι δεν τα θέλουν.

Καταγράφονται πραγματικά όσα γίνονται και λέγονται και μένουν ως αποδεικτικά στοιχεία όσα χρόνια και αν περάσουν…

Επίσης, εκτός συνεδρίασης τέθηκε ως θέμα από την Αντιπολίτευση για το νέο λογότυπο του Δήμου. Εκεί πήρε το λόγο ο www.fonografos.net και διευκρίνισε ότι γίνεται λόγος για το κυρίαρχο στοιχείο που ακούει στο όνομα Σπερχειός. Οπότε καλό θα ήταν να γνωρίζουν επ’ ακριβώς τι αναρτούν και σε τι αναφέρονται στα Δελτία Τύπου.

Παρακολουθείστε το βίντεο με την συζήτηση των παραπάνω θεμάτων και την παρέμβαση του www.fonografos.net.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τζο Μπάιντεν: Έτοιμος να μιλήσω με Β. Πούτιν, αν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν δήλωσε 1/12/2022  πως είναι «έτοιμος» να συνομιλήσει με τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *