Breaking News

60χρονη γυναίκα με την ασυνειδησία της εγκατέλειψε χωρίς νερό και φαγητό δύο σκυλιά στην ταράτσα του σπιτιού της στο Βόλο

Αφόρητες συνθήκες για τα ζώα ιδιοκτησίας της αλλά και για τους γείτονές της, δημιούργησε μια 60χρονη γυναίκα με την ασυνειδησία της.

Είχε «φυλακίσει» στην ταράτσα του σπιτιού της , σε συνοικία περιφερειακά του Βόλου, δύο σκυλιά, τα οποία τάϊζε σπανίως , ενώ δεν καθάριζε ποτέ τα περιττώματα. Τα ζώα έκλαιγαν από την έλλειψη φαγητού και νερού χωρίς εκείνη να δίνει σημασία και η γειτονιά υπέφερε από την δυσωδία.

Δύο γείτονες που σκέφθηκαν μέχρι και να πουλήσουν τα σπίτια τους και να φύγουν από την περιοχή, την κατήγγειλαν το 2021 και χθες η ίδια , που είχε μετατρέψει και το εσωτερικό του σπιτιού της σε χωματερή, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Καταδικάστηκε για μη τήρηση κανόνων ευζωίας ζώων κατ’ εξακολούθηση και παράβαση υγειονομικών κανόνων κατ’ εξακολούθηση, σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Πηγή: gegonota.news

Δες επίσης

Η ιστορική πόλη Ντινάν (Dinant) στο Βέλγιο στις όχθες του Meuse [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Η μικρή πανέμορφη, αλλά και ιστορική πόλη,  Ντινάν (Dinant) του Βελγίου Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *