Ακολουθήστε μας στο facebook

Στην ανακήρυξη τριών προσώπων σε επίτιμους δημότες πρόκειται να προχωρήσει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Στην ανακήρυξη τριών προσώπων σε επίτιμους δημότες πρόκειται να προχωρήσει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου που συνεδρίασε την Πέμπτη (3/3).

Με την υποσημείωση ότι από την ψηφοφορία απείχε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Ελευθερίου.

Τα πρόσωπα που θα λάβουν την συγκεκριμένη τιμητική διάκριση σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net είναι ο υπουργός παρά των πρωθυπουργώ κ. Τριαντόπουλος, ο Γ.Γ. Χωροταξίας καθηγητής κ. Μπακογιάννης και η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Τσιλιμένη.

Εξηγώντας τους λόγους της συγκεκριμένης πρότασης, ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Νάνος ανέφερε ότι για την ένταξη του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, κατά προτεραιότητα, στα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια και την ευκαιρία που του δίνεται μέσω αυτών, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τρεις άνθρωποι. Και ανέφερε τα ονόματα και την εκάστη συμβολή του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, και των κ.κ. Τριαντόπουλου και Μπακογιάννη.

Σε ότι αφορά στην κ. Τσιλιμένη η ανάδειξή της έχει να κάνει με την 12ετή συμμετοχή της στην επιτροπή του λογοτεχνικού διαγωνισμού “Αντώνη Σαμαράκη”. Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι ανάλογη διάκριση έχει απονεμηθεί και σε άλλα μέλη της Επιτροπής.

Ο κ. Ελευθερίου, κατά την τοποθέτησή του επί του θέματος, εξέφρασε αντιρρήσεις επί της εισήγησης υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Τσιάρας και ο κ. Τριαντόπουλος φέρουν και αυτοί σοβαρές ευθύνες για τα όσα ακολούθησαν μετά τον “Ιανό” και για την έλλειψη αντιπλημμυρικής θωράκισης του νομού.

Το ότι δεν υπάρχουν αντιπλημμυρικά έργα δεν είναι, είπε, ευθύνη των δημοτών, αλλά των κυβερνήσεων και της περιφέρειας. Επίσης, συνέχισε υπάρχουν ξεκάθαρες πολιτικές ευθύνες για το ότι παρότι ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα ο νομός και ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, παραμένουν ανοχύρωτοι. Με αυτό το σκεπτικό επέλεξε να μην συμμετάσχει στην ψηφοφορία που ακολούθησε.

Π.Κ.

www.karditsalive.net

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μπρυζ, η ονειρούπολη του Βελγίου που υπόσχεται πως εδώ, τα παραμύθια ζωντανεύουν! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η Μπριζ (ή Μπρυζ ή Βρύγη), η ονειρούπολη του Βελγίου, χαρίζει ένα ξεχωριστό ταξίδι στους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *