Breaking News

Παραδόθηκε η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό

Μετά από τρεις μέρες που αναζητούνταν, η 38χρονη από το Ηράκλειο, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, παρουσιάστηκε στις Αρχές

 Η ίδια όπως ήδη έχει δηλώσει, έχει ομολογήσει την πράξη της λέγοντας πως «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό» στο πλαίσιο άμυνας καθώς όπως υποστήριξε ο 36χρονος εν διαστάσει σύζυγός της την κακοποιούσε.

Πλέον έχει παρέλθει το αυτόφωρο. Η 38χρονη, σύμφωνα με το in.gr,  αναμένεται να καταθέσεις στις αρχές ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της ενώ θα παραδώσει αποδεικτικά στοιχεία που έχει πει πως έχει στην κατοχή της και αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της.

Νωρίτερα, το οικογενειακό περιβάλλον του 36χρονου έκανε λόγο για «ροζ» φωτογραφίες που έστειλε η 38χρονη στον αδερφό του θύματος. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, δεν δίστασε να τον προσκαλέσει και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Η 38χρονη αρνείται ότι συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο και ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης και από τον αδελφό του θύματος.

Στο Θριάσιο ο 36χρονος – Χειρουργείο για να σωθεί το μάτι του
Στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου νοσηλεύεται από το Σάββατο ο 36χρονος από την Κρήτη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό.

Η διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής του Θριάσιου Μαρία Καλοφώνου, η οποία είναι και η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την σοβαρότητα του νέου περιστατικού.

Σύμφωνα με την ίδια πρόκειται για χημικό έγκαυμα βαθύ από οξύ. «Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιο οξύ, πιθανότατα νιτρικό οξύ και βιτριόλι μαζί. Έχει κάψει τμήμα του προσώπου, έχει κάψει τράχηλο, τον λαιμό δηλαδή, τον θώρακα και λίγο χέρι» υποστήριξε εξηγώντας πως «το σοβαρότερο σε αυτό το περιστατικό είναι ότι έχει ένα βαρύ έγκαυμα στα μάτια και η ανησυχία μας είναι πώς θα μπορούμε να συνδυάσουμε τις δύο θεραπείες γιατί χρειάζεται κάτι πολύ εξειδικευμένο για τα μάτια».

«Είναι ένα περιστατικό που ανήκει στα επείγοντα. Το χειρουργείο θα είναι γρήγορο» ανέφερε επίσης η γιατρός για την περίπτωση του 36χρονου.

Πηγή: in.gr

Δες επίσης

Απάτη με δωρεές από ΜΚΟ: «Μάζεψαν 138.000 ευρώ για τον γιο μου και μας έδωσαν 7.000» – Συγκλονίζει πατέρας 17χρονου που πέθανε από λευχαιμία

Τη δική του μαρτυρία για τη δράση της ΜΚΟ καταθέτει ο πατέρας του 17χρονου Γιώργου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *