Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μαλεσίνα: Ονοματοδοσία του Δημοτικού Γηπέδου σε “Δημοτικό Ανοικτό Στάδιο Μαλεσίνας-Λουκάς Καραμίντζος”

 

Το γήπεδο πλέον θα φέρει το όνομα του αείμνηστου Δημάρχου Μαλεσίνας

 

Η απόφαση 7/58/2024  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών:

Ο Δήμαρχος Λοκρών ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την 1/2/2024 απόφαση της Κοινότητας Μαλεσίνας , την 8/98/2024 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής, το άρθρο 3 του Κανονισμού λειτουργίας κλειστών και ανοικτών αθλητικών χώρων γυμναστηρίων του Δήμου Λοκρών, την 10/135/2020 απόφαση του Δ.Σ. η οποία εγκρίθηκε από την Αποκ/νη Διοίκηση με την 147798/4-9-2020 Απόφαση της, την αρ. 7/58/2024 απόφασης του Δ.Σ. Λοκρών με ΑΔΑ 6ΨΖ0ΩΛΤ-ΓΓΑ:

Α) Εγκρίνει την ονοματοδοσία του Δημοτικού Γηπέδου Μαλεσίνας σε ¨Δημοτικό Ανοικτό Στάδιο Μαλεσίνας-Λουκάς Καραμίντζος¨, ως ελάχιστο φόρο τιμής αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά του εκλιπόντα και αείμνηστου Δημάρχου Μαλεσίνας.

Β) Εγκρίνει την τροποποίηση του άρθρου 3 του Κανονισμού λειτουργίας κλειστών και ανοικτών αθλητικών χώρων γυμναστηρίων του Δήμου Λοκρών” ο οποίος εγκρίθηκε από την Αποκ/νη Διοίκηση με την 147798/4-9-2020 Απόφαση της, ως προς την ονοματοδοσία της Αθλητικής εγκατάστασης Γήπεδο Ποδοσφαίρου Μαλεσίνας σε ¨Δημοτικό Ανοικτό Στάδιο Μαλεσίνας-Λουκάς Καραμίντζος¨.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΕΚΕΝΤΕΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οι εορτασμοί για την Εξοδο του Μεσολογγίου, με τη ματιά του Νίκου Αλιάγα

ΗΈξοδος του Μεσολογγίου αποτελεί κορυφαία πράξη της Ελληνικής Επανάστασης και –για το ηθικό της ύψος– …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *