Δευτέρα , 22 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, μίλησε σε νεοσυλλέκτους στο ΚΕΥΠ Λαμίας

Φθιώτιδος Συμεών: «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος»

«Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» ήταν το θέμα, το οποίο ανέπτυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, μέσα από μια εκτενή ομιλία, στους 700 περίπου νεοσυλλέκτους οπλίτες της 2024 Β’ ΕΣΣΟ του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στην Λαμία λίγες μέρες πριν την τελετή της ορκωμοσίας τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα 29 Μαρτίου από τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών.

Ο Διοικητής του Κέντρου, Ταξίαρχος Αναστάσιος Μαυρομάτης, εκ μέρους όλων ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών για την αγάπη του και την πατρική του μέριμνα και την ουσιαστική και διαρκή συμπαράσταση του στο ΚΕΥΠ. Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος μάλιστα προσέφερε σε κάθε νεοσύλλεκτο από μια Καινή Διαθήκη, με ιδιόχειρη αφιέρωση του κ. Συμεών, καθώς και μια εικόνα του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Η ορκωμοσία των 700 και πλέον νέων οπλιτών της 2024 Β’ ΕΣΣΟ πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία χιλιάδων πολιτών, του Διευθυντού του Σώματος Υλικού Πολέμου Ταξίαρχου Θεόδωρου Ζήκου, υψηλόβαθμων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων τοπικών φορέων.

Φωτογραφία: Δημήτριος Ανάγνου

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ποιες πληρωμές θα γίνουν από από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από 22 έως 26/4

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 22 έως 26 Απριλίου 2024 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *