Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αδ. Γεωργιάδης για Στ. Κασσελάκη που πάει στρατό: «Μας το παίζει κομάντο με… 15 μέρες θητεία»

 

Ο υπουργός Υγείας  κ. Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη θητεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στον στρατό.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Αction24 υποστήριξε, «Δεν μπορώ να ευχηθώ καλή θητεία για 15 μέρες με συγχωρείς. Είναι κοροϊδία. Πας στρατό σιωπηλά, παιδιά, τα κατάφερα και πάω μόνο 15 μέρες, πάω σιωπηλά και φεύγω και δεν κάνω να κοροϊδεύω. Αυτό το πράγμα με εσάς τους δημοσιογράφους να μην τολμάτε να πείτε την πραγματικότητα ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός για να μην σας πούνε…»

Καταγράφει το zougla.gr:

«Εγώ δεν είπα ότι είναι παράνομο να πάει 15 μέρες. Είπα ότι η λογική συμπεριφορά ενός ανθρώπου που του τα΄ φερε έτσι η ζωή για να πάει μόνο 15 μέρες είναι: “Παιδιά εμένα μου τα΄ φερε καλά η ζωή, έβγαλα λεφτά πήγα στην Αμερική, πέρασα ωραία. Επειδή τα κατάφερα, πήγα καλά θα πάω μόνο 15 μέρες ενώ εσείς έχετε πάει ο καθένας από 12-18 μήνες, 22 οι παλαιότεροι. Πολύ ωραία, πάω στρατό, γεια σας”. Αυτή είναι η κανονική πραγματικότητα του ανθρώπου, όχι είμαι φανταράκι και κουρεύομαι. Σιγά μην κάνει και θητεία ο Κασσελάκης, άσε μας σε παρακαλώ πολύ τώρα.»

«Δεν είναι όλα επικοινωνία. Ο Στρατός είναι σοβαρό πράγμα. Εγώ δεν κλαίγομαι που πήγα 18 μήνες. Είμαι υπερήφανος που πήγα στον Ελληνικό Στρατό. Θεωρώ μεγάλο πράγμα να έχεις υπηρετήσει τον Ελληνικό Στρατό. Οι 15 μέρες θητεία είναι κοροϊδία. Μην το διαφημίζεις. Για μένα που πήγα 18 μήνες θητεία είναι πολύ προκλητικό, που μου το παίζει και φανταράκι. Με συγχωρείς να λέμε σοβαρά πράγματα τώρα.»

«Κρίνουμε τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου, ο οποίος μας το παίζει και κομάντο με 15 μέρες θητεία. Δηλαδή έλεος. Μας κορόιδεψε, μπράβο του δεν πήγε στην ώρα του θητεία, εκμεταλλεύεται έναν νόμο που μπορεί να εκμεταλλευτεί, κάνε 15 μέρες, γεια σας, πάμε παρακάτω. Αυτή είναι η κανονική συμπεριφορά, κανονικών ανθρώπων.»

 

Πηγή: zougla.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συνεδριάζει το Συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας της Φθιώτιδας

Αντικείμενο της συνεδρίασης είναι η παραμετροποίηση ενεργειών και σχεδιασμού  της αντιπυρικής περιόδου 2024. Ορίστηκε η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *