Ακολουθήστε μας στο facebook

Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας: Ποια είναι η νέα δράση από τον σύλλογο “Επικνιμήδιος Λοκρός”

Για την  βελτίωση των συνθηκών του Παιδικού Σταθμού Αγίου Κωνσταντίνου θα πραγματοποιήσει  νέα δράση του ο Σύλλογος “Επικνιμήδιος Λοκρός”

Η ανακοίνωση – ενημέρωση από τον Σύλλογο

“Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη νέα μας δράση που στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών του παιδικού σταθμού Αγίου Κωνσταντίνου.

Πρόκειται για την πρωτοβουλία μας να καθαρίσουμε και να απομακρύνουμε τα σάπια και φθαρμένα παιχνίδια από τον χώρο του παιδικού σταθμού, εξασφαλίζοντας έτσι ένα πιο ασφαλές και υγιές περιβάλλον για τα παιδιά μας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Ιουνίου, από τις 9:30 π.μ. Προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συμμετάσχουν σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια. Οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ευπρόσδεκτοι να συνδράμουν. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τον εθελοντισμό όλων σας για να πετύχουμε το στόχο μας.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και συμβάλλει ουσιαστικά στην ευημερία των παιδιών μας. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας κάνουμε τον παιδικό σταθμό Αγίου Κωνσταντίνου έναν ασφαλέστερο και πιο ευχάριστο χώρο για τα μικρά μας.”

Με εκτίμηση,

Ο Σύλλογος Επικνιμήδιος Λοκρός.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δεκάδες δελφίνια, βολτάρουν και πάλι στα καταγάλανα νερά του Κορινθιακού

Δεκάδες δελφίνια, βολτάρουν και πάλι στα καταγάλανα νερά του Κορινθιακού και συγκεκριμένα στον πανέμορφο Κόλπο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *