Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες, σκληραίνουν και άλλο τη στάση τους – Οι δρόμοι και οι παρακαμπτήριοι που είναι κλειστοί

«Παραλύει» η Ελλάδα από τα 54 μπλόκα που έχουν στήσει οι αγρότες σε κομβικά σημεία της επικράτειας, τη δεύτερη εβδομάδα των κινητοποιήσεών τους. Αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω έως ότου η κυβέρνηση κάνει πράξη τα αιτήματά τους, διαμηνύουν ότι είναι διατεθειμένοι να περάσουν και τις γιορτές στα μπλόκα.

Από τη Μακεδονία και τη Θράκη, στη Θεσσαλία και την Ήπειρο, μέχρι την Πελοπόννησο και πλέον την Κρήτη, όπου έγιναν σοβαρά επεισόδια με τα ΜΑΤ, ολοένα και περισσότερα τρακτέρ βγαίνουν στους δρόμους.

Από τη Δευτέρα (08.12.2026) αποφάσισαν να κλείνουν συμβολικά για κάποιες ώρες και παρακαμπτήριους δρόμους.

Αργά το μεσημέρι, έξω από το γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα, στην Καρδίτσα, βρέθηκαν αγρότες του μπλόκου Ε-65 με τα τρακτέρ τους.

Την ίδια στιγμή, συσκέψεις και μηνύματα για πιο σκληρή στάση από τη Δευτέρα πραγματοποιούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι σε όλη τη χώρα, ενώ πολλαπλασιάζονται τα μπλόκα ανά την Ελλάδα.

Στον αποκλεισμό και των δύο παρακαμπτηρίων οδών της Εθνικής Οδού στη Νίκαια Λάρισας προχώρησαν το απόγευμα οι αγρότες, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την πρόθεσή τους να προχωρήσουν μέχρι τέλους τις κινητοποιήσεις τους.

Οι Θεσσαλοί αγρότες διαμηνύουν ότι στην πανελλαδική σύσκεψη του Σαββάτου (13.12.2025) θα ληφθούν πιο σκληρά μέτρα.

Περισσότερα στο nerwsit.gr

Δες επίσης

Λήστεψαν ηλικιωμένο στη Λαμία

Ταυτοποιήθηκαν  δύο άτομα, συνελήφθη ο ένας Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας, εξιχνιάσθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *