Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ανακοινώσεις – Ερωτήσεις στο Τοπικό Συμβούλιο Σπερχειάδας 28/5/2021

Στην ενότητα των Ανακοινώσεων στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Σπερχειάδας στις 28/5/2021, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καραντζούνης προέβη σε δύο ανακοινώσεις-ενημερώσεις.

Η πρώτη αφορούσε την ενημέρωση του Συμβουλίου ότι σε συνέχεια των εξελίξεων της προσφυγής του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας , κατ υπόδειξη της, έκανε αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας. Επομένως η προσφυγή βρίσκεται στο δρόμο της δικαιοσύνης για να αποφασίσει για παρατυπίες και μη τήρηση κανονισμών και νόμων από τον πρόεδρο της Κοινότητας στις συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου. Ο Τοπικός Σύμβουλος παρέδωσε σε κάθε συνάδερφό του, την αναφορά που κατατέθηκε στην Εισαγγελία για να λάβουν γνώση.

Στη συνέχεια, η δεύτερη ανακοίνωση του Τοπικού Συμβουλου Δ. Καραντζούνη, γνωστοποίησε στο σώμα το έγγραφο – απάντηση του Προέδρου της Κοινότητας Σπερχειάδας προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, το οποίο όπως ισχυρίζεται ο Σύμβουλος είναι Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας αισχρό και άκρως συκοφαντικό προς το πρόσωπο του . Το εν λόγο έγγραφο το μοίρασε σε όλους στο Τοπικό Συμβούλιο.

Στην ενότητα των Ερωτήσεων, και πάλι μόνο ο Τοπικός Σύμβουλος Δ. Καραντζούνης έκανε αρκετές ερωτήσεις για τοπικά ζητήματα. Στο πρώτο που αφορούσε το Κτήμα Κουφοδένδρων στο οποίο γνώριζε το ζήτημα καθώς τυγχάνει μέλος του και ταμίας, ο Πρόεδρος – με την γνωστή αποστροφή και αυταρχική τακτική- του απάντησε ότι όλες τις Ερωτήσεις να τις κάνει γραπτώς. Αυτό έγινε μόλις άκουσε την  πρώτη ερώτηση του συμβούλου. Μάλλον οι ερωτήσεις τον δυσκολεύουν πάρα πολύ.  Τότε ο Τοπικός Σύμβουλος σε υψηλούς τόνους σημείωσε ότι είναι η τελευταία φορά που του την «χαρίζει» του Προέδρου που δεν εφαρμόζει ορθά τις διαδικασίες και την επόμενη φορά θα αποχωρήσει από το συμβούλιο και θα προβεί σε κάλεσμα  για αυτόφωρη διαδικασία καθώς δεν του επιτρέπει να τοποθετηθεί με προφάσεις αλλοπρόσαλλες και μη νόμιμες.

Ο Πρόεδρος δεν απάντησε σε καμία ερώτηση και ο Τοπικός Σύμβουλος ζήτησε από τον Πρακτικογράφο να καταγράψει τις ερωτήσεις για να απαντηθούν άμεσα από τον Πρόεδρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γ. Οικονόμου: “Μύθοι και κατασκοπικές νουβέλες γράφονται για να στηθεί το αφήγημα δικαιολόγησης της διαφαινόμενης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ”

Σημερινή 27/11/2022 δήλωση του  Υφυπουργού  παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπρόσωπου Γιάννη Οικονόμου: “Η πολιτική αντιπαράθεση, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *