Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ανούσια ταλαιπωρία…. ή με σκοπιμότητα (;) σε αιτήματα φορέων και δημοτών στο Τοπικό Συμβούλιο Σπερχειάδας

Εν μέρει συμμορφώνεται ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπερχειάδας αναφορικά με την διεξαγωγή των συνεδριάσεων κάθε μήνα. Δυστυχώς όμως παρατηρείται ότι ενώ υπάρχουν πολλά και σημαντικά θέματα για την Σπερχειάδα, ο Πρόεδρος αρκείται σε ένα – δύο και σε αυτά που εκείνος θέλει, έγινε πάλι μεσημβρινή ώρα και χωρίς πρακτικογράφο….

Έτσι δεν λειτουργεί ορθά όμως η Κοινότητα, ενώ βλέπουμε να γίνονται πράγματα στη Σπερχειάδα, χωρίς όμως να έχει λάβει ενημέρωση και απόφαση το Τοπικό Συμβούλιο.

Στην διπλή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβούλιου Σπερχειάδας στις 30/7/2021 και συγκεκριμένα στην συνεδρίαση της αναβληθείσας, συζητήθηκαν δύο θέματα που δεν επιδέχονται πρωτίστως Ερωτήσεις-Ανακοινώσεις και άλλα θέματα.

Το πρώτο αφορούσε αίτημα του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Σπερχειάδας για να βρεθεί χώρος για τις στολές. Μπράβο στον Όμιλο που επιδεικνύει ευαισθησία και μεριμνά για τις παραδοσιακές στολές και ζητά χώρο αποθήκευσης τους. Θα πρέπει να διευκρινιστεί βέβαια ότι στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου όταν συζητήθηκε το θέμα, ο Πρόεδρος δεν ενημέρωσε και δεν διευκρίνισε ότι πρόκειται για ιδιωτικές στολές του Ομίλου και όχι περιουσιακό στοιχείο της Κοινότητας Σπερχειάδας.

Το δεύτερο αφορούσε αίτημα δημότη ( Παταργιά Δημητρίου, οδοντιάτρου) όπου ζητά να του φτιάξουν ατέλειες σε δρόμο που είναι με υπαιτιότητα του Δήμου Μακρακώμης. Επομένως δεν χρειαζόταν να έρθει στο Τοπικό Συμβούλιο Σπερχειάδας ως θέμα.

Τα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα αλλά δυστυχώς η αλλοπρόσαλλή τακτική του Προέδρου δεν βοηθά στο  να λειτουργήσει ομαλά η συνεδρίαση.

Διαφαίνεται προφανώς κατά την δική μας εκτίμηση, ταλαιπωρία στους δημότες και καθυστέρηση στη επίλυση των ζητημάτων τους όταν με όποιο τρόπο συνδέεται με επαγγελματική αντιπαλότητα….
Εδώ ο Δήμος Μακρακώμης κάνει άλλα πράγματα και έργα χωρίς καν την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Σπερχειάδας, για αυτό το αίτημα γιατί τέτοια αντιμετώπιση; Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του…

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μουντιάλ 2022: Απίστευτο ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς της Αγγλίας και της Ουαλίας

Αγγλία και Ουαλία θα τεθούν αντιμέτωπες στις 29 Νοεμβρίου 2022 για την 3η αγωνιστική των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *