Πέμπτη , 26 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τι επισημαίνει η Αντιπολίτευση του Δήμου Μακρακώμης για την σημαντική επένδυση στο Μαυρίλο

Όπως έχουμε αναρτήσει και ενημερώσει σχετικά, επίκειται σημαντική επένδυση για το νερό του Μαυρίλου με σημαντικά οφέλη ποικιλοτρόπως στην περιοχή.

Η εν λόγω επένδυση αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης την Κυριακή 20/11/2022 προκειμένου να παρθεί απόφαση.
Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση για την επένδυση εμφιάλωσης και πώλησης του νερού του Μαυρίλου, παρόντες πέραν του Δ.Σ. του Δήμου Μακρακώμης ήταν ο επενδυτής και η νομικός του σύμβουλος ωστόσο απουσίαζε ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Μακρακώμης για λόγους υγείας.

Η Αντιπολίτευση ευλόγως ζήταγε την παρουσία του Νομικού Συμβούλου προκειμένου να υπάρχει μία εμπεριστατωμένη εκτίμηση για την επένδυση με μοναδικό γνώμονα να διασφαλιστεί το συμφέρον του Δήμου.

Εφόσον δεν ήταν ο Νομικός Σύμβουλος εκεί, αποφασίστηκε μεταξύ συμπολίτευσης – αντιπολίτευσης να αποφασίσουν θετικά μεν για την επένδυση αλλά εκ των υστέρων να υπάρξουν επισημάνσεις, εφόσον χρειαστούν, οι οποίες θα συζητηθούν σε ένα άτυπο Δημοτικό Συμβούλιο για επικαιροποίηση.

Η Αντιπολίτευση, ορθά, με γρήγορα αντανακλαστικά και προς την κατεύθυνση να σημειωθούν σημαντικές παράμετροι της επένδυσης προς όφελος του Δήμου, καταθέτει σχετικές επισημάνσεις.

Αυτές οι επισημάνσεις θεωρούμε ότι θα γίνουν αποδεκτές και θα υιοθετηθούν από την Δημοτική Αρχή που σύσσωμα μεριμνά η επένδυση στο Μαυρίλο να είναι αποδοτική και να διασφαλίζεται νομικά το συμφέρον του Δήμου Μακρακώμης.

Δείτε τις επισημάνσεις της Αντιπολίτευσης που θεωρούμε είναι στην σωστή κατεύθυνση:

 

 

Η σημαντική επένδυση για το νερό του Μαυρίλου, στην συνεδρίαση του Δ. Σ. του Δ. Μακρακώμης στις 20/11/2022 [ΒΙΝΤΕΟ]

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο σχεδιασμός για την ανάπτυξη του λιμανιού του Μεσολογγίου παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα

Ο σχεδιασμός για την ανάπτυξη του λιμανιού του Μεσολογγίου παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα από τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *