Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η σημαντική επένδυση για το νερό του Μαυρίλου, στην συνεδρίαση του Δ. Σ. του Δ. Μακρακώμης στις 20/11/2022 [ΒΙΝΤΕΟ]

Η σημαντική επένδυση για το νερό στο Μαυρίλο συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης την Κυριακή 20/11/2022.

Στην συνεδρίαση τέθηκε υπό συζήτηση η επένδυση εμφιάλωσης και πώλησης του νερού του Μαυρίλου. Παρόντες πέραν του Δ.Σ. του Δήμου Μακρακώμης ήταν ο επενδυτής και η νομικός του σύμβουλος.

Σημειωτέον απουσίαζε ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Μακρακώμης για λόγους υγείας – έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό – ωστόσο τονίζεται ότι η συνεδρίαση έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης και αυτό είναι το ζητούμενο ότι δύναται να συμμετέχουν όλοι που δεν μπορούν δια ζώσης!

Αναφορικά με την επένδυση έγιναν σχολιασμοί που επικεντρώθηκαν κυρίως – οι περισσότεροι από την αντιπολίτευση- στην νομική κατοχύρωση για την βέλτιστη δυνατή ανάπτυξη της επένδυσης.

Ο Δήμαρχος σε ανοιχτή ακρόαση μίλησε με τον Νομικό Σύμβουλο του Δήμου Μακρακώμης όπου ειπώθηκαν ζητήματα σχετικά ωστόσο δεν καλύφθηκαν πλήρως τα νομικά θέματα.

Μεταξύ της συζήτησης, έγινε αναφορά για το brand name μετά από ερώτηση Δημοτικού Συμβούλου.
Ο επενδυτής απάντησε ότι ακόμη το ψάχνει αλλά δήλωσε ανοιχτός να του δοθούν τρία ονόματα» προς εξέταση.

Σύμφωνα δε με τον επενδυτή είναι από τα καλύτερα νερά στον κόσμο. Να ενημερώσουμε ότι επίσης με βάση όσα δήλωσε ο επενδυτής πρόκειται για επένδυση από 10 έως 30 εκατομμύρια. Σε κάθε περίπτωση βέβαια ανεξάρτητα από το ύψος της επένδυσης το ζητούμενο είναι η αναπτυξιακή τροχιά του τόπου.

Η αντιπολίτευση επεσήμανε να μην γίνει όπως παλιότερα με την επένδυση από τον Δημ.  Ακρίδα που είχε κολλήσει τότε στους διανομείς…

Ειπώθηκαν κάποια ονόματα ενώ σε πιο κλειστή συζήτηση αργότερα με τον συντάκτη του fonografos.net να συζητά και με την άλλη του επαγγελματική ιδιότητα. Αφού πρώτα είπε “μπράβο για την σχεδόν ομόφωνη απόφαση για την επένδυση”, τόνισε ότι ο Δήμος πρέπει να έχει εξωστρέφεια προς όφελος των δημοτών για την ανάπτυξη του τόπου και το brand name είναι το πλέον πολύ σημαντικό.

Πρότεινε δε να γίνει ειδική επιτροπή για να αποφανθεί σχετικά και στο τραπέζι «έβαλε» το όνομα  «Το Αθάνατο νερό του Αχιλλέα» που φυσικά ενδέχεται τροποποιήσεις. Αλλά να είναι στο πνεύμα του ενός ορθού brand name με χρήση ενός ονόματος διαχρονικού, παγκοσμίως γνωστό και συνδέεται με την περιοχή.
Αναφορικά με την σύσταση και εξέλιξη της εταιρίας που κάνει την επένδυση ( από ΙΚΕ να γίνει Α.Ε. π.χ.) είναι κομβικό, ο επενδυτής να παραμείνει ο κύριος μέτοχος…

Παρακολουθείστε στο βίντεο τι συζητήθηκε:

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της νεοσύστατης χορωδίας του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου

Με 31 μέλη προς το παρόν λειτουργεί η νέα χορωδία στον Ιερό ναό στα Γαλανέικα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *