Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 27/4/2025, στη συμβολή των οδών Φοινίκων και Βασιλικών στο Περιστέρι.
Αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ. με αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν 3 άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος 17 χρόνων.
Επιπλέον, λόγω της σφοδρότητας με την οποία χτύπησαν μεταξύ τους τα οχήματα, το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο χτύπησε τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οποία υπέστησαν ζημιές.
«Ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο και βγήκαμε στα μπαλκόνια μας. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχουμε συχνά τέτοια συμβάντα. Στην οδό Φοινίκων τα αυτοκίνητα είναι σταθμευμένα δεξιά και αριστερά και δημιουργείται πρόβλημα στην ορατότητα. Σε αυτήν την οδό όλοι τρέχουν, και λεωφορεία και αυτοκίνητα», είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, κάτοικος της περιοχής.
Όπως εξήγησε ο ίδιος, μία από τις τραυματίες υπέστη και απώλεια μνήμης λόγω του χτυπήματος.
«Μία από τις κοπέλες που τραυματίστηκαν έχασε τη μνήμη της από το χτύπημα. Το λεωφορείο τους πέταξε στην άλλη πλευρά της διασταύρωσης, έγινε καραμπόλα», είπε συγκεκριμένα.
Άλλος κάτοικος της περιοχής, το αυτοκίνητο του οποίου υπέστη ζημιές, αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ πως το αυτοκίνητο παραβίασε STOP και έτσι καρφώθηκε πάνω στο αστικό λεωφορείο.
Πηγή: newsit.gr