Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αταλάντη – Α.Σ. Λοκρός: Πολύ επιτυχημένη η εκδήλωση για την οικονομική στήριξη της «Φλόγας»

Τα κορίτσια του Α.Σ. Λοκρού χόρεψαν για τα παιδιά της Φλόγας

Στο πλαίσιο των γιορτινών ημερών ο Α.Σ. Λοκρός διοργάνωσε εκδήλωση για την οικονομική στήριξη της «Φλόγας», με την υποστήριξη του Δήμου Λοκρών και μιας σειράς χορηγών σε συνέχεια πρωτοβουλίας της κ. Αθανασίας Συροπούλου και με την επιμέλεια της γυμνάστριας Άνι Σουλάτζε.

Στο κατάμεστο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αταλάντης χόρεψαν οι αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Σ Λοκρός την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00, δίνοντας χαρά όχι μόνο στους θεατές της εκδήλωσης που απόλαυσαν την εκδήλωση, αλλά και στα παιδιά του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια η «Φλόγα» προσφέροντας τα έσοδα των εισιτηρίων ως ένδειξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Οι χορογραφίες της προπονήτριας τους Άνι Σουλάτζε μετέδωσαν ένα αρμονικό και παράλληλα εορταστικό συναίσθημα με αρκετή συγκίνηση για τους γονείς – θεατές των κοριτσιών κάθε ηλικίας, οι οποίες έδωσαν στην παράσταση τον καλύτερο εαυτό τους.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Λιόλιος και ο Γενικός Γραμματέας του Α. Σ Λοκρού κ. Ιωάννης Φλώρος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Φθιώτιδας κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς και κ. Θέμης Χειμάρας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μαρία Τζανακάκη και κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μιχάλης Παπανικολάου, κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, κ. Νικόλαος Ανεστάκος και κ. Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου, ο Πανοσιολογιώτατος κ. Δαμασκηνός, μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ Λοκρού και πλήθος κόσμου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο, 18/2

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2023 Συνεδριάζει το ΔΣ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *