Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μία ακόμη μάχη κέρδισε ο Νίκος από την Αταλάντη – Το “ευχαριστώ” σε γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Λαμίας

Δημόσια ευχαριστήρια επιστολή προς γιατρούς και νοσηλευτές απέστειλε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης η οικογένεια του Νίκου Ιωάννου από την Αταλάντη.

Ο Νίκος είχε μια επιτυχημένη επέμβαση που πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας,  στα πλαίσια της αποκατάστασης του 23χρονου έπειτα από το γνωστό τροχαίο που είχε πριν 3 χρόνια μπροστά από το Α.Τ. Αταλάντης εξαιτίας της εγκληματικής οδηγικής συμπεριφοράς οδηγού Ι.Χ. Φορτηγού.

Το ευχαριστήριο μήνυμα από τον Νίκο και την οικογένεια του:

“Έπειτα απο προγραμματισμένη επιτυχή επέμβαση του Νίκου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές μας ευχαριστίες και την τεράστια ευγνωμοσύνη μας στους εξαίρετους λειτουργούς της Ιατρικής Επιστήμης τον Νευροχειρουργό κύριο Γρηγόρη Κεσίδη που όπως τώρα ανέλαβε να πραγματοποιήσει με μεθοδικότητα και υποδειγματικό επαγγελματισμό την κρίσιμη για τον Νίκο κρανιοπλαστική επέμβαση στα πλαίσια της προβλεπόμενης αποκατάστασής του με απόλυτη επιτυχία, έτσι και τότε τη τραγική εκείνη μέρα του σοβαρότατου τραυματισμού του Νίκου συνεπεία τροχαίου ανέλαβε να χειρουργήσει τον Νίκο μας και έπειτα από πολύωρη επέμβαση και τιτάνιες προσπάθειες έσωσε τη ζωή του παιδιού μας και κατά συνέπεια και τη δική μας.

Τον ευχαριστούμε πέραν των πολύτιμων ιατρικών του υπηρεσιών που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στον Νίκο και για τα ανθρώπινα συναισθήματα συμπαράστασης και στήριξης στον οικογενειακό μας αγώνα που δίνουμε καθημερινά πλάι στον Νίκο για την αποκατάστασή του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να εκφράσουμε και στον δεύτερο συντελεστή της επιτυχούς επέμβασης του Νίκου στον Στρατιωτικό Ιατρό Πλαστικό Χειρουργό κύριο Ιωάννη Ματζούκα, που λόγω έλλειψης Πλαστικού Χειρουργού στο Νοσοκομείο Λαμίας, ανέλαβε έπειτα από επικοινωνία μας μαζί του καθώς και με τον Στρατιωτικό του διοικητή να παραστεί και να συνδράμει με τις πολύτιμες ιατρικές του γνώσεις στην επιτυχημένη έκβαση του εν λόγω κρίσιμου χειρουργείου.

Ένα τελευταίο ευχαριστώ οφείλουμε να δώσουμε και στο νοσηλευτικό προσωπικό που παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά τα τελευταία χρόνια ήταν υποδειγματικά παρόν στην φροντίδα του Νίκου.

Το πιο μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους παραπάνω συντελεστές της επιτυχούς επέμβασης, μάς ζήτησε να το εκφράσουμε δημόσια ο ίδιος ο Νίκος που αισθάνεται τεράστια ευγνωμοσύνη και συγκίνηση για όλη τη βοήθεια και φροντίδα που του παρείχαν.

Με εκτίμηση και αισθήματα ειλικρινούς ευγνωμοσύνης

Οικογένεια Νίκου Ιωάννου.”

 

Λαμία: Ξεκινά η δίκη για το τροχαίο του νεαρού Νίκου στην Αταλάντη

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σελίν Ντιόν: Πάσχει από σπάνια ασθένεια που σε μετατρέπει σε άγαλμα… Αναβάλλεται η συναυλία της στην Ελλάδα

Η διάσημη και καταξιωμένη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν, όπως αποακάλυψε, δίνει μάχη ζωής με μια πολύ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *