Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Χρ. Σταϊκούρας: “Εύχομαι μια δημιουργική χρονιά, με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ανθρωπιά, αλληλεγγύη και προκοπή!”

Μήνυμα του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα για το νέο έτος 2023

«Στο κατώφλι της νέας χρονιάς, εύχομαι σε κάθε πολίτη, να τη διανύσει με υγεία, ατομικές και συλλογικές επιτυχίες. Και τούτο, δοθέντος ότι ο πλανήτης, και ιδιαιτέρως η Ευρώπη, βρίσκονται αντιμέτωποι με πολλαπλές, μεγάλες προκλήσεις, τις οποίες κληροδοτεί το 2022.

Προκλήσεις που απορρέουν, κυρίως, από τις πολυ-επίπεδες, εξωγενείς κρίσεις και τη συνακόλουθη έντονη ρευστότητα. Μέσα σε αυτό το ασταθές διεθνές περιβάλλον, η Ελλάδα έχει κατορθώσει να επιδείξει ισχυρή ανθεκτικότητα, θετική πορεία και ευοίωνες προοπτικές. Η πατρίδα μας, έχοντας αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα τις κρίσεις που κλυδώνισαν και αποσταθεροποίησαν παραδοσιακά ισχυρές χώρες και οικονομίες, όχι μόνο στάθηκε όρθια, αλλά αποτέλεσε επανειλημμένα σημείο θετικών αναφορών και έθεσε γερά θεμέλια για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Εργαζόμαστε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, με συνέπεια και σοβαρότητα, ώστε η Ελλάδα να συνεχίσει στον δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης και το 2023.

Και με την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών, να πετύχουμε ακόμη περισσότερα για όλους τους πολίτες.

Εύχομαι σε όλες και όλους μια δημιουργική χρονιά, με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ανθρωπιά, αλληλεγγύη και προκοπή!».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μία πρόταση για δημιουργία πάρκων για σκύλους

Του Θεόδωρου Κακαρδάκου Όλο και περισσότερες δημοτικές αρχές των πόλεων στον κόσμο δημιουργούν χώρους για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *