Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Χρ. Σταϊκούρας για Κ. Μητσοτάκη : “Τον ευχαριστώ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του”

Το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης  με βάση τον ανασχηματισμό που έκανε στην κυβέρνηση σήμερα Δευτέρα 4/1/2021, δεν μετακίνησε τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο  Σταϊκούρα, αποτελεί μία ισχυρή επιβεβαίωση του αποτελεσματικού και δύσκολου όμως έργου που κάνει το Υπουργείο υπό  την ηγεσία του λαμιώτη πολιτικού.

Ενώ αναμφισβήτητα, Μητσοτάκης και Σταϊκούρας, αποδεικνύεται ότι έχουν άψογη συνεργασία προκειμένου να φέρουν εις πέρας τους οικονομικούς στόχους της χώρας που έχουν θέσει.Ακολουθήστε μας  στο facebook

Ο κ. Σταϊκούρας προέβει στην παρακάτω δήλωση:

“Η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις, αλλά και σε σημαντικές ευκαιρίες. Στην κρίσιμη αυτή συγκυρία, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκη προχώρησε σε ανασχηματισμό της Κυβέρνησης.

Τον ευχαριστώ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του προς το πρόσωπό μου.

Από τη θέση του Υπουργού Οικονομικών, θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες τις δυνάμεις μου, υπό τις οδηγίες του Πρωθυπουργού, σε στενή συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της Κυβέρνησης, τα στελέχη και τους εργαζομένους του Υπουργείου, ώστε το Υπουργείο Οικονομικών να αποδειχθεί, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, ωφέλιμο για την Πατρίδα.

Στόχος μου να συμβάλλω αποτελεσματικά και δίκαια, ώστε, παρά τις δύσκολες συνθήκες που διερχόμαστε, η οικονομία να παραμείνει λειτουργική, η κοινωνία όρθια και η πατρίδα συνεχώς ισχυροποιούμενη.

Παράλληλα, θα συνεχίσω να εργάζομαι για τη διαμόρφωση των προϋποθέσεων, ώστε, με την αποκλιμάκωση και λήξη της πανδημίας, η Ελλάδα και η οικονομία της να μπουν σε τροχιά ταχύρρυθμης ανάταξης, ανασυγκρότησης και ανάπτυξης, με κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Πευκακίων

Με την κανονική άδεια και πατρική ευλογία του Ποιμενάρχου και Πνευματικού Πατέρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής …

Ένα σχόλιο

  1. Τα ιαματικα λουτρα στου Κουνιαβιτη θα τα φτιαξουν που είναι σε εγκαταληψη να κάνουμε κανένα μπανιο να χαλαρωσουμε από τους πονους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *