Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Χρ. Σταϊκούρας: Ξεκινά την θερινή λειτουργία του, η Ιαματική Πηγή των Λουτρών Υπάτης

 

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας ενημερώνει για την έναρξη της θερινής περιόδου λειτουργίας του υδροθεραπευτηρίου στην Ιαματική Πηγή των Λουτρών Υπάτης, ενώ  να υπογραμμιστεί  το έργο που γίνεται τόσο από πλευράς του όσο και συνολικά από την Κυβέρνηση για την γενικότερη  αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών της περιοχής μας.

Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Σταϊκούρας:

“Με την ολοκλήρωση των απαιτούμενων συντηρήσεων και προγραμματισμένων εργασιών, η έναρξη της θερινής περιόδου λειτουργίας του υδροθεραπευτηρίου στην Ιαματική Πηγή των Λουτρών Υπάτης, θα είναι η Τετάρτη 10 Μαΐου 2023.

Η ΕΤΑΔ, συνεκτιμώντας τα δεδομένα, και προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας να έχουν πρόσβαση στα σημαντικά οφέλη της χρήσης της συγκεκριμένης Ιαματικής Πηγής, αποφάσισε τη μεσοσταθμική μείωση των τιμών των εισιτηρίων της τάξης του 25%.

Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα μέσω ανοικτών διαγωνισμών μισθώθηκαν δύο καταστήματα στην περιοχή των Λουτρών Υπάτης, ενισχύοντας την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής και προσφέροντας νέες υπηρεσίες στους κατοίκους και επισκέπτες.”

Ο κ. Σταϊκούρας καταλήγει σημειώνοντας, “Η Κυβέρνηση, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, εργάζεται θεσμικά, συνεκτικά και αποτελεσματικά, στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των ιαματικών πηγών.”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σπερχειάδα: Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση της Οργάνωσης Μελών Δήμου Μακρακώμης του ΣΥΡΙΖΑ

  Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση της Οργάνωσης Μελών Δήμου Μακρακώμης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Σπερχειάδα την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *