Παρασκευή , 8 Δεκεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Χρ. Σταϊκούρας: “Μια διπλή γιορτή που μας θυμίζει τις αρχές και τις αξίες της θρησκείας μας και της Ιστορίας μας”

Δήλωση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταίκούρα για την εορτή του Πολιούχου της Λαμίας, Ευαγγελιστή Λουκά, και την απελευθέρωση της πόλης από τις κατοχικές δυνάμεις

“Η σημερινή ημέρα αποτελεί μία μεγάλη θρησκευτική και εθνική εορτή για την πόλη μας. Γιορτάζουμε και τιμούμε το σημαντικό έργο του Πολιούχου, Ευαγγελιστή Λουκά, και παράλληλα γιορτάζουμε και τιμούμε την απελευθέρωση της πόλης μας από τις κατοχικές δυνάμεις. Μια διπλή γιορτή που μας θυμίζει τις αρχές και τις αξίες της θρησκείας μας και της Ιστορίας μας, που καθόρισαν σε σημαντικό βαθμό την πορεία της πατρίδας μας μέχρι σήμερα.

Σήμερα, από εδώ, από τη Λαμία, εκπέμπουμε ισχυρό μήνυμα ότι έχουμε συνείδηση του εθνικού χρέους και των ευθυνών μας.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που διαμορφώνουν οι εξωγενείς κρίσεις, αλλά και η μεγάλη εθνική προσπάθεια για να κρατήσουμε όρθια τη χώρα και να πετύχουμε μία ισχυρή και βιώσιμη ανάπτυξη, είναι ξεκάθαρο ότι η πίστη, η ενότητα και η αποφασιστικότητα αποτελούν τον πλέον ασφαλή δρόμο για την επιτυχία. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, με σεβασμό στο παρελθόν, με αυτοπεποίθηση στο παρόν και με αισιοδοξία για το μέλλον, θα τα καταφέρουμε.

Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΕΟΔΥ: Που γίνονται rapid tests για κορονοϊό, 8/12/2023

  Δείτε σε ποια σημεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια γίνονται rapid tests,  Παρασκευή  8/12/2023 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *