Χριστούγεννα στα Καμένα Βούρλα! Φωταγωγήθηκε το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Καλές γιορτές από τα πανέμορφα Καμένα Βούρλα!

Με πολύ κόσμο, πολύ ενέργεια και σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η  φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Καμένα Βούρλα!

Στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα, δόθηκε το ραντεβού όπου ο κόσμος μαζί με τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Ηλία Κυρμανίδη, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους,  τον Πρόεδρο των Καμένων Βούρλων Δημήτρη Λιακόπουλο και τον Άγιο Βασίλη που κατέφθασε με βάρκα από την θάλασσα,  μέτρησαν αντίστροφα  όλοι μαζί για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν πολλές δράσεις, χοροί, παιχνίδια, με την συμμετοχή των τοπικών Συλλόγων, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους  μία όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

 

 

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων, από 26/1 έως 1/2/2026

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα από 26-01 έως 01-02-2026 στη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *