Κυριακή , 4 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΔΕΕΠ Φθιώτιδας: “Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό”

 

Για το εκλογικό αποτέλσμα αναφέρεται η ΔΕΕΠ Φθιώτιδας (πρώην ΝΟΔΕ)

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΦΘΙΩΤΙΔΑΣ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλα τα μέλη , στελέχη της οργάνωσης της ΝΔ καθώς επίσης και τους Προέδρους των Δημοτικών Τοπικών οργανώσεων που προσέφεραν εθελοντικά τις δυνάμεις τους στη διαδικασία του εκλογικού αγώνα με μόνο κίνητρο την πίστη στα ιδεώδη του κόμματος για το καλό του τόπου και της πατρίδας μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στους 500 και πλέον εκλογικούς αντιπροσώπους, επόπτες, δικηγόρους υποστήριξης και εκλογικής ετοιμότητας για την ομαδική προσπάθεια.

Η ΔΕΕΠ Φθιώτιδας συγχαίρει τους έξι υποψηφίους της παράταξης για τον αγώνα που διεξήγαγαν καθόλη την προεκλογική περίοδο, συμβάλλοντας στην υπερψήψιση της Ν.Δ. στην Φθιώτιδα .

Δυστυχώς ο εκλογικός νόμος παρόλο το μεγάλο ποσοστό που εισέπραξε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον νομό (44,05%) εξέλεξε έναν Βουλευτή.

Συγχαίρουμε τον κ.Χρήστο Σταικούρα για την επανεκλογή του .

Η αυτοδυναμία δεν αποτελεί κομματική σκοπιμότητα, αλλά εθνική αναγκαιότητα. Είναι προϋπόθεση για να διασφαλιστεί η σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα και να μην μπει σε περιπέτειες. Είναι άλλωστε περισσότερο από βέβαιο ότι δεν μπορεί να συγκροτηθεί βιώσιμη κυβέρνηση σε καμιά άλλη περίπτωση πέραν της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας.

Συνεχίσουμε Ενωμένοι στον αγώνα που ξεκινήσαμε , στις 25 Ιουνίου η Ελλάδα θα έχει Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η Φθιώτιδα ισχυρή εκπροσώπηση .

Για την ΔΕΕΠ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σπύρος Κωσταράς

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Καλοκαιρινό τουρνουά ποδοσφαίρου από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου

  Στο γήπεδο Μώλου στις  10 & 11 Ιουνίου 2023 Καλοκαιρινό τουρνουά ποδοσφαίρου συνδιοργανώνουν η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *