Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Κεφάλαιο σχέσεις: Η ανάγκη της σύμπλευσης.
Η Σελήνη κινείται στον Ζυγό επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Έχουμε την ανάγκη να επικεντρωθούμε στα αγαπημένα και σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας που μέσα από την σχέση που έχουμε μπορούμε να εξελιχθούμε και να γίνουμε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα. Στην επαγγελματική μας ζωή, οι συνεργασίες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς μέσα από αυτές αξιοποιούμε ευκαιρίες που μας δίνονται και βελτιωνόμαστε σημαντικά. Βέβαια δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν φοβικά σύνδρομα καθώς είναι πιθανό να μην εμπιστευτούμε τον εαυτό μας και να αφήσουμε σε δεύτερη μοίρα τις πραγματικές μας επιθυμίες.

Καλό είναι να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα δείξουν τη δυναμική μας και δεν θα αφήσουν αμφιβολίες στο πρόσωπο που μας συντροφεύει στις επαγγελματικές μας ανησυχίες. Στην προσωπική μας ζωή, η ανάγκη της συντροφικότητας και της σύμπλευσης με τον άνθρωπο που αγαπάμε καθίσταται κυρίαρχη. Έχουμε την επιθυμία να νιώσουμε σταθερότητα και ασφάλεια και να λειτουργήσουμε από κοινού με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό μας απολαμβάνοντας συναισθήματα και εμπειρίες.

Πιθανό είναι όμως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ορθολογικά προκαλώντας εντάσεις με τον σύντροφο ή με νέο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Καλό είναι να προσπαθήσουμε να ισορροπήσουμε εσωτερικά βοηθώντας τόσο τον εαυτό μας όσο και την προσωπική μας ζωή να ανθίσει και να προσφέρει το μέγιστο.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό μέσα στην ημέρα είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που μας απασχολούν εσωτερικά. Καλό είναι να μην ξεσπάσουμε την ένταση που νιώθουμε στον άνθρωπο μας ή στους συνεργάτες προκαλώντας αναταράξεις στις σχέσεις μας. Είναι προτιμότερο να λύσουμε προβλήματα που χρονίζουν δείχνοντας διάθεση για ισορροπία. Άλλωστε βρίσκοντας την χρυσή τομή είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθούμε στις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας.

Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα μας αναστατώσουν καθώς θα μας φέρουν αντιμέτωπους με επιλογές για τις οποίες αργά ή γρήγορα οφείλουμε να πάρουμε αποφάσεις. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι κακοί σύμβουλοι γι’ αυτό οφείλουμε να μετριάσουμε κάθε αρνητικό συναίσθημα για να οδηγηθούμε στην καλύτερη δυνατή λύση.

https://www.myastro.gr

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Με πολλές συμμετοχές οι αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» [ΦΩΤΟ]

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για 4η συνεχόμενη χρονιά οι αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» Μια μεγάλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *