Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου: Προκήρυξη για δύο συμβασιούχους Π.Ε. Νηπιαγωγούς που θα στελεχώσουν το ΚΔΑΠ

Την προκήρυξη για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (ωρομίσθιο), δύο ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου που εδρεύει στο Μουζάκι για την λειτουργία της δομής ΚΔΑΠ έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη (27/9) η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου.

Αφορά την πρόσληψη 2 ΠΕ- ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (Ωρομίσθιος) από την υπογραφή της σύμβασης έως 31 Αυγούστου 2023, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης της σύμβασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου, Αγίας Σωτήρας 1, ΤΚ 43060 – ΜΟΥΖΑΚΙ απευθύνοντάς την στην ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. (υπόψη κ. Δημήτρη Δραγούτσου (τηλ. Επικοινωνίας: 24450-43446).

Δείτε περισσότερα στην προκήρυξη εδώ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Έπεσαν οι σωληνώσεις του καλοριφέρ σε σχολείο [ΦΩΤΟ]

Ένα σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε σε σχολείο της Στυλίδας. Συγκεκριμένα, κατέρρευσαν οι σωλήνες του καλοριφέρ μέσα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *