Κυριακή , 2 Απριλίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Νέες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Λαμίας

Ενημερωθείτε για τις νέες διακοπές ρεύματος στη Λαμία

Εργασίες στα δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης σε περιοχές του Δήμου Λαμιέων από τον ΔΕΔΔΗΕ και έχει προγραμματίσει νέες διακοπές ρεύματος.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023, από ώρα 08:00’ έως 15:00’ στη Λαμία, στην περιοχή πέριξ του Εφετείου Λαμίας έως και την Πυροσβεστική.

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, από ώρα 08:00’ έως 15:00’, στη Λαμία, στα φανάρια του κόμβου της ΔΕΗ, σε τμήμα δικτύου νοτίως της Π.Ε.Λ. και ανατολικά έως το κτίριο της ΔΕΔΑ, σε τμήμα δικτύου πέριξ της ΚΙΦΑ Λαμίας καθώς και στον κυκλικό κόμβο ανατολικά του παραδρόμου της Εθνικής για Αθήνα.

Επίσης, την ίδια μέρα (3/2/23) θα γίνουν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στις 08:00’, στις 13:00 και στις 15:00, σε τμήμα του δικτύου παραπλεύρως του οδικού δικτύου Λαμίας – Δομοκού (κατεύθυνση προς Δομοκό) και από τα φανάρια της ΔΕΗ έως τον κυκλικό κόμβο της Ρούμελης στην Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

“Όλα για τα παιδιά και τα βιβλία τους” – 2/4 – Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

2 Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου  Η ημερομηνία δεν έχει επιλεγεί τυχαία αλλά πρόκειται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *