Διασωληνωμένο και σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε την Πέμπτη στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας

Διασωληνωμένο και σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε την Πέμπτη το απόγευμα από λεωφορείο, καθώς διέσχιζε δρόμο μαζί με τη μητέρα του στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Κονωνία Ώρα Mega», το παιδί φέρει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι και παραμένει διασωληνωμένο στη μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων.

Η κατάστασή του παραμένει σταθερή και υπάρχει αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας του, καθώς ο 5χρονος έχει χαμηλές ανάγκες σε αναπνευστική υποστήριξη, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές ελπίδες για καλή εξέλιξη της υγείας του.

Μετά τον τραυματισμό του, το παιδί είχε μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο του Βόλου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όμως η κατάσταση του ήταν κρίσιμη καθώς είχε λιποθυμικά επεισόδια και κρίθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπως κι έγινε.

Το παιδί παρασύρθηκε από λεωφορείο, καθώς διέσχιζε την οδό Αναπαύσεως μαζί με τη μητέρα του, στη Νέα Ιωνία του Βόλου και η τροχαία συνεχίζει την έρευνα για να διακριβώσει το πώς συνέβη το περιστατικό.

www.newsbeast.gr

Δες επίσης

Π. Παπαϊωάννου: “Επενδύουμε στην τεχνολογία για να προστατεύουμε τους ανθρώπους, τις περιουσίες και το φυσικό μας περιβάλλον”

” Ενισχύουμε την πρόληψη, την επιτήρηση και την άμεση επέμβαση” υπογράμμισε ο Δήμαρχος Λαμιέων Στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *