Κυριακή , 3 Ιουλίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Δήμος Καμένων Βούρλων: 1.350.000 € για την αποκατάσταση του Ασκληπιείου του Δαφνούντος στον Άγιο Κωνσταντίνο

Σημαντική και ευχάριστη  είδηση για το Δήμο Καμένων Βούρλων αποτελεί, όπως ενημερώνει ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Συκιώτης,  η εξασφάλιση χρηματοδότησης για την αποκατάσταση του Ασκληπιείου του Δαφνούντος, στον Άγιο Κωνσταντίνο, ώστε να καταστεί επισκέψιμο στο ευρύ κοινό!

Πρόκειται για το μοναδικό ολοκληρωμένης κάτοψης ιερό του Ασκληπιού στην Κεντρική Ελλάδα και ένα από τα πρωιμότερα και πληρέστερα σωζόμενα Ασκληπιεία στον ελλαδικό χώρο.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

 

“Μετά από πολυετείς προσπάθειες του τέως Περιφερειάρχη κυρίου Κώστα Μπακογιάννη, τις οποίες συνδράμαμε και εμείς και οι οποίες συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν, από τον σημερινό Περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό, εξασφαλίστηκε σημαντική πίστωση ποσού ύψους 1.350.000 €, για τις ενδεδειγμένες εργασίες, που θα αναδείξουν το μνημείο και θα το καταστήσουν πόλο έλξης επισκεπτών από όλο το κόσμο.Ευχαριστώ θερμά τους κυρίους Περιφερειάρχες για τη συνεργασία, που είχαμε στο θέμα αυτό και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα σημαντικά έργα υποδομής, που θα δώσουν πνοή στον τόπο μας.” καταλήγει ο Δήμαρχος σε δήλωση του.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2022: 7 στους 10 δεν θα πληρώσουν επιπλέον φόρο

Όπως προκύπτει από την ανάλυση των μέχρι στιγμής στοιχείων αναφορικά με τις Φορολογικές δηλώσεις 2022, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *