Σάββατο , 20 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Δήμος Καμένων Βούρλων: “Απάντηση στη διαγραφή δημοτικού συμβούλου¨

Η επιστολή του ανεξάρτητου πλέον Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Δήμου Καμένων Βούρλων κ. Νίκου Τριανταφύλλη, όπου  απαντά στην διαγραφή του με “σκληρή γλώσσα”:

Άγιος Κων/νος 11/06/2021

Προς – Δήμαρχο Καμένων Βούρλων
– Δημοτικούς Συμβούλους
– Προέδρους Κοινοτήτων

Κοιν: – Γενική Γραμματεία Δήμου Καμ. Βούρλων
– Πρακτικογράφο Δημοτικού Συμβουλίου

Απάντηση διαγραφής δημ.συμβούλου

Ξεκινήσαμε πριν 7 χρόνια περίπου μαζί, με διάθεση να θέσουμε τους εαυτούς μας στις υπηρεσίες των δημοτών. Μοναδικός αντίπαλος τα προβλήματα του τόπου.
Συμπορευτήκαμε και με τιμήσατε με την θέση του αντιδημάρχου . Μια θέση που ορίζει ο Δήμαρχος και με διατηρήσατε πέντε χρόνια. Εκτιμώ ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια τα καθήκοντα μου, κάτι που εκτιμήσατε και εσείς αλλά και οι δημότες μας αφού με κατέταξαν πρώτο δημοτικό σύμβουλο.

Σε μια ομάδα άξιων υποψηφίων ήμουν ο πρώτος που δήλωσα ότι θα συνεχίσουμε και στην νέα τετραετία μαζί. Μαζί για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας. Αφήνεται να εννοηθεί ότι η δική μου στάση οφείλεται στην μη αξιοποίηση μου. Αυτό είναι ένα ανυπόστατο επιχείρημα μια ανέντιμη συμπεριφορά, κάτι που σας χαρακτηρίζει γενικώς. Κύριε δήμαρχε μέχρι σήμερα στήριξα με τη θετική μου ψήφο τη δημοτική μας ομάδα (ψήφισα το 90% το δημοτικών αποφάσεων). Ήμουν κοντά στους δημότες γιατί ήταν υποχρέωσή μου να το κάνω. Ήμουν κοντά στη δημοτική παράταξη και σας παρότρυνα να βρισκόμαστε ως δημοτική ομάδα και να συναποφασίζουμε, λέξη άγνωστη για σας προσωπικά, γιατί σας χαρακτηρίζει έπαρση, αλαζονεία και λειτουργείται στην ‘’άρχη του ενός ανδρός’’.

Έκανα πολλές προσπάθειες να ομονοήσουμε και να συμπορευτούμε, σεβόμενος τους δημότες αλλά και τους άξιους συνεργάτες της δημοτικής παράταξης μας. Όλα σκοντάφταν στην δική σας αμετροέπεια, στην δική σας ανυπαρξία, στην δική σας αλαζονεία. Θέλω να ζητήσω συγνώμη στους συνδημότες για τις παλινωδίες ,τα ψεύδη και την απραξία . Ένιωθα ότι δεν μπορώ να συμμετέχω άλλο σε αυτή την παρωδία ,που θέλετε να συνεχίσετε εσείς προσωπικά στο μονόπρακτο έργο σας. Κύριε δήμαρχε να σας κάνω λοιπόν γνωστό γιατί δεν μπορούμε να ήμαστε μαζί.

Είπαμε ή δεν είπαμε
– ότι σε ένα μήνα θα αντικαταστήσουμε τις αμιαντοσωλήνες
– υπάρχει στον ορίζοντα μελέτη για τις συνδέσεις νερού;
– Είπαμε ή δεν είπαμε
– ότι θα ολοκληρώσουμε την ανάπλαση του Αγίου Κων/νου ένα έργο που κάνατε δικό σας χωρίς να είναι.
– Είπαμε ή δεν είπαμε
– ότι μέχρι τον Οκτώμβρη του 2019 θα ολοκληρωθούν τα γήπεδα (Καμ. Βούρλα, Καινουρίου, Αγιος Κων/νος).
– Είπαμε ή δεν είπαμε
– ότι θα αξιοποιήσουμε τις ιαματικές πηγές Καμ.Βούρλων. Στην απραξία μας η αγωνία του συλλόγου επαγγελματιών Καμ. Βούρλων ήταν καταλυτική .Κατάφερε να βρεθούν σε ένα τραπέζι υπουργός οικονομικών ,ΤΑΙΠΕΔ, σύλλογος επαγγελματιών και Δήμος. Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης για το μέλλον τον ιαματικών της λουτρόπολης ήταν να επικοινωνεί ο σύλλογος με το ΤΑΙΠΕΔ και όχι ο Δήμος. Σοφά ίσως έκριναν ότι ο σύλλογος επαγγελματιών θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Ειλικρινά τι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα για το βιολογικό Καμ. Βούρλων;
Τι έχουμε κάνει επίσης μέχρι σήμερα για την σύνδεση του Βιολογικού στο Μώλο;
Κύριε Δήμαρχε έχετε επισκεφτεί τον Άγιο Χαράλαμπο που μέχρι σήμερα οι κάτοικοι πίνουν νερό από τις υδροφόρες;
Έχετε επισκεφτεί επίσης τα χωριά του Δήμου μας και τι έχετε να πείτε σε αυτούς που δεν μπορούν να επισκεφτούν τις περιουσίες τους και τα κτήματά τους αφού οι δικές σας ενέργειες προσωπικά κατάφεραν να χάσουμε 250,000.00ευρώ για την αγροτική οδοποιία.

Αλήθεια τι έμπνευση είχατε να κάνατε το Σ.Μ.Α δίπλα σε κατοικημένη περιοχή Κόμνινα –Ρεγγίνι και μετά από την κατακραυγή του κόσμου αποσύρατε άρον άρον την έμπνευση σας.

Αλήθεια Δήμαρχε οι πανέμορφες παραλίες του δήμου μας που παραμένουν ελκυστικές και επισκέψιμες για όλη την Ελλάδα τις εγκαταλείψατε. Η διατήρηση τους οφείλεται μόνο στον εθελοντισμό των συλλόγων και στο φιλότιμο των δημοτών.
Είμαστε ή δεν είμαστε
– ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα που ο προϋπολογισμός του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς και κάθε φορά η προχειρότητά μας οδηγεί σε αναμορφώσεις.
– Είμαστε ή δεν είμαστε
– ο μοναδικός Δήμος που δεν έχουμε μελετήσει – δημοπρατήσει και ολοκληρώσει ένα έργο.
– Είμαστε ή δεν είμαστε
– ο μοναδικός Δήμος που παρά τις υποσχέσεις μας κάθε χρόνο αυξάνουμε τα τέλη των δημοτών. Το σύγχρονο και αναγκαίο έργο τοποθετήσεις λαμπτήρων LED έχετε αντιληφθεί ότι θα επιβαρύνει τους δημότες μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε 400,000.00ευρώ για 7 χρόνια; Διαλέξατε τον πιο δαπανηρό τρόπο. Κάποια κόστη θα βασανίζουν τους δημότες μας όταν εσείς θα ασκείται το επάγγελμα του γιατρού.
– Είμαστε ή δεν είμαστε
– ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα που πολλές – πάμπολλες αποφάσεις του Δ.Σ. παίρνουν την οδό των δικαστηρίων ζημιώνοντας με αυτό τον τρόπο τους δημότες. Κύριε Δήμαρχε είχαμε – είχατε την δεύτερη ευκαιρία. Οι δύο κυβερνήσεις που υπήρξαν στην θητεία μας, άνοιξαν τους κρουνούς στήριξης, αλλά εσείς βρίσκεστε σε προσωπική ανυδρία ιδεών και προτάσεων.
Πρόγραμμα ΑΚΣΙΑ που ξεχρέωσε το Δήμο μας:
Φιλόδημος 1
Φιλόδημος 2(γήπεδα, παιδικές χαρές ,μηχανήματα δήμων κ.α).
Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης .
Ευρωπαϊκά προγράμματα.
Προγράμματα εθνικών πόρων.
Σκεφτείτε ότι συνδημότες μας είναι ο υπουργός οικονομικών κ.Σταικούρας που μας συμπαρίσταται αμέριστα και οι υφυπουργοί κ. Οικονόμου και κ. Πέτσας. Έχουμε επίσης μία Περιφέρεια που είναι κοντά στα προβλήματά μας.
‘’Κύριε’’ Δήμαρχε δεν μπορώ να σας ακολουθήσω στον ολισθηρό σας κατήφορο.
Θα είμαι δίπλα στα προβλήματα των δημοτών με όλες μου τις δυνάμεις.
Θα είμαι δίπλα στις ανησυχίες και στον αγώνα των συναδέλφων δημοτικών συμβούλων.

ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!
Θα είμαι παρών και τώρα και στο μέλλον στα προβλήματα του Δήμου που αγαπώ.

Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

O Φθιώτιδος Συμεών για τις κατασκηνώσεις στο Καινούργιο: «Κατασκήνωση ειρήνης και αγάπης για τα παιδιά από την Ουκρανία»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δέκα βασικές κατασκηνωτικοί περίοδοι στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως …

5 σχόλια

  1. Δεν εχετε δικιο κυριε τρανταφυλλη. Πηγαινετε στη Καρυα να δειτε τι εργα εχει κανει οδημαρχος μας!!!!

  2. Οταν ακουτε για καρυα κανετε γαργαρες

  3. Συγχαρητήρια κ. Τριανταφύλλη που θέλετε να κάνετε κάτι που θα φέρει την υπογραφή σας. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση εμπάθεια? Μιλατε συνεχώς με άσχημο τρόπο και με καυστικες κριτικές για οποίο είναι πιο ψηλά από εσάς ,και σας παιρνει την “δοξα”. Σαν δημότης πιστεύω ότι η κατάσταση είναι θλιβερή. Δεν γίνεται κάποιος που ήταν τόσα χρόνια αντιδήμαρχος να κατηγορεί ΤΩΡΑ ύστερα από 7 χρόνια και να εξαπολύει ευθύνες, σε έναν άνθρωπο που προσπαθεί ειτε με το λαθος είτε με τον σωστό τρόπο την διοίκηση του Δήμου μας. Εσείς τι κάνατε κοιτουσατε αμετοχος?! Γιαυτο κ. Τριανταφύλλη καλό θα ήταν να προβάλετε τον εαυτό σας με αλλά μέσα και οχι με την χρήση ονομάτων που είναι εδώ και καιρό στο προσκήνιο σε αντίθεση με εσάς.Λέτε οτι δεν έχουν ολοκληρωθεί πράγματα που δεν είχατε καταφέρει πυτε εσείς να ολοκληρώσετε, οπότε ποιος ο λόγος να σας δώσει κάποιος την ψηφο του. Επίσης για να γίνει κάποιο έργο χρειάζεται χρήματα όπως ξέρουμε όλοι, άρα ένας Δήμος χρειάζεται έσοδα. Πως να μαζευτούν χρήματα όταν εσείς και άλλοι σαν εσας χαρίζεται λογαριασμούς και αλλες παρόμοιες πηγές εσόδων με σκοπο την ψηφοθηρια. Πραγματικά λυπάμαι πολύ γιατί αντι να βαδίζουμε μπροστά παμε 30 βήματα πίσω, την φορά. Είστε παράδειγμα προς αποφύγει και όχι προς μίμηση όπως νομίζουμε όλοι αυτοί που σχολιάζουν στα ποστ σας ” μπραβο ” και δηλώνουν και υπερήφανη. Έχετε λάβει και εσείς μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της “παρακμης” που λένε και ξαναλενε.Δεν το περίμενα στην εποχή της ενημέρωσης να υπάρχει κόσμος με παρωπίδες και να ακολουθεί τέτοιους ανθρώπους που έχουν τόσο μίσος μέσα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *