Παρασκευή , 19 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Γ. Συκιώτης : “Μονόδρομος η διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου – Πέρασαν προ πολλού οι εποχές των «ανεπάγγελτων πολιτικάντηδων»”

Την δική του απάντηση  και με ανεβασμένους  τόνους, δίνει ο Δήμαρχος Δήμου Καμένων Βούρλων κ. Γιάννης Συκιώτης, στην επιστολή του πρώην συναδέλφου και Αντιδημάρχου κ. Νίκου Τριανταφύλλη (δείτε εδώ) που προηγήθηκε, σχετικά με την διαγραφή του.

Η απάντηση του κ. Συκιώτη:

“Καθυστερημένη χρονικά, αλλά και ουσιαστικά η επιστολή του κυρίου Τριανταφύλλη, αποτελεί ακόμη μία πράξη στο προσωπικό πολιτικό του παιχνίδι, άνευ ουσίας, σημασίας και πραγματικού ενδιαφέροντος.

Η διαγραφή του κυρίου Τριανταφύλλη έγινε απολύτως σύννομα την 29η/4/2021, ψηφίστηκε από το σύνολο των συμβούλων, που συμμετείχαν και ήταν παρόντες στη διαδικασία διαγραφής και οι οποίοι εξελέγησαν με την παράταξη «ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».

Στην απόφαση για τη διαγραφή, η οποία έχει λάβει όλες τις αναγκαίες διατυπώσεις δημοσιότητας, παρατίθενται αναλυτικά, όλοι οι λόγοι που οδήγησαν εμένα προσωπικά, να την προτείνω και τους λοιπούς συμβούλους να την υπερψηφίσουν.

Πριν από αυτό δόθηκε κατ’ επανάληψη στον διαγραφέντα σύμβουλο η δυνατότητα να παραθέσει τις απόψεις του, ώστε να βρεθεί κοινή γραμμή πλεύσεως μεταξύ ημών και αυτού, πράγμα που ουδέποτε έπραξε. Τα όσα αναφέρει στην επιστολή του, θα μπορούσε να τα εκθέσει και ενώπιον εμού και των συναδέλφων του, πράγμα που δεν έπραξε, παρόλο που εκλήθη να το πράξει.

Το περιεχόμενο της επιστολής αυτής αποτελεί την πλέον περίτρανη απόδειξη, ότι η διαγραφή για εμάς αποτέλεσε ουσιαστικά μονόδρομο.

Το ανεξάντλητο εξυβριστικό και συκοφαντικό παραλήρημα εις βάρος του Δημάρχου και μάλιστα επί προσωπικού δεν τον τιμά, και σε καμία περίπτωση, δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να προκληθεί από αυτό και να εμπλακώ σε ένα φαύλο κύκλο ανταλλαγής «κοσμητικών» χαρακτηρισμών.

Κατηγορούμαι ακόμη και για το ότι ασκώ το λειτούργημα του ιατρού.

Απλά και μόνο ως προς αυτό, θα ήθελα να επισημάνω στον διαγραφέντα σύμβουλο, ότι πέρασαν προ πολλού οι εποχές των «ανεπάγγελτων πολιτικάντηδων», που περίμεναν να επιβιώσουν από τον κρατικό κορβανά. Για έναν σύγχρονο πολιτικό ή για όποιον ασχολείται με τα κοινά, είναι τιμή να έχει να επιδείξει μία επιτυχή επαγγελματική δραστηριότητα, σε όποιον τομέα και να δραστηριοποιείται, καθώς με αυτόν τον τρόπο αποσυνδέει την ενασχόληση του με τα κοινά, από τον βιοπορισμό του.

Αναφορικά με τα ειδικότερα θέματα τα οποία θέτει, αν ασχολούνταν έστω και λίγο με τα δημοτικά θέματα, τα τελευταία δύο χρόνια, θα γνώριζε τις εξελίξεις σε κάθε ένα από αυτά τα ζητήματα και δε θα αναρωτιόταν εμείς τι κάναμε;

Τέλος εγώ προσωπικά δεν υπέστην κανενός είδους μετάλλαξη από το έτος 2019 και εντεύθεν, ούτε άλλαξε ο τρόπος διοίκησης, το μόνο που άλλαξε ήταν η εφαρμογή ενός περισσότερο δημοκρατικού συστήματος διοίκησης, μέσω του οποίου δόθηκε η πρωτοβουλία σε περισσότερους αυτοδιοικητικούς, να αναλάβουν ευθύνες διοίκησης και πρωτοβουλίες. Αυτό προφανώς δεν άρεσε σε κάποιους, για τη στάση των οποίων εγώ δεν αφήνω τίποτα να εννοηθεί, ούτε και απαιτείται, αφού αρκεί η ίδια η συμπεριφορά τους, για να αναδείξει τις προθέσεις και τα κίνητρά τους.

Δεν αρέσκομαι στο να παραδίδω μαθήματα πολιτικού ήθους, αλλά γνωρίζω, ότι όποιος διαφωνεί ή μετανοεί για τις επιλογές του «παραιτείται» και δεν χρησιμοποιεί το όποιο βήμα του δίνεται, με σκοπό να εξυπηρετήσει τις βλέψεις του, επιθυμώντας να γίνει Βεζίρης στη θέση του Βεζίρη. Η αντιπολίτευση είναι θεμιτή, είναι σύμφυτη με τη δημοκρατία, είναι παραγωγική. Η αντιπολίτευση εκ των έσω είναι κάτι άλλο.”

 

Ο Δήμαρχος

Ιωάννης Συκιώτης

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η βαφτιστήρα του R. Kelly: «Κάναμε σεξ εκατοντάδες φορές από τα 15 μου»

Ο R. Kelly αντιμετωπίζει συνολικά 13 ποινικές κατηγορίες Ο καλλιτέχνης, το πλήρες όνομα του οποίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *