Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Καμένων Βούρλων: Συνεδριάζει με 9 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο

Δείτε τα 9 θέματα της 5ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για 2/3/2023, 5η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη και του τριήμερου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε, και θα πραγματοποιηθεί  Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στις 19:00.

«Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου»

Παρακαλείσθε την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στις 19:00. όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Καμένων Βούρλων, αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου «Χρήστος Παπαγρηγορίου», Αγίου Παντελεήμονος 8 – 35008 Καμένα Βούρλα, όπου θα πραγματοποιηθεί η 5η τακτική συνεδρίαση του έτους 2023, του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητήσουμε και λάβουμε απόφαση στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Για λόγους πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με το άρθρο 78 του ν. 4954/2022 «Λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων ΟΤΑ α΄ βαθμού και διοικητικών συμβουλίων εποπτευομένων νομικών τους προσώπων κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού covid-19», η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί:
 Δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με την λίστα αποδεκτών, και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας & περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού
 Με απομακρυσμένη σύνδεση, μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα e:Presence.gov.gr (https://epresence.gov.gr) για όσους το επιθυμούν
(θα σας αποσταλεί και ηλεκτρονική πρόσκληση)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ 2-3-2023 ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 1.548/24-2-2023 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων

2. Έγκριση προσλήψεων προσωπικού στο Δήμο Καμένων Βούρλων, στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2023

3. Έγκριση απολογιστικών στοιχείων Δ΄ τριμήνου 2022

4. Αξιολόγηση των στόχων του πίνακα στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων του Δήμου Καμένων Βούρλων Δ΄ τριμήνου 2022 σωρευτικά

5. Εξέταση αίτησης ΔΕΔΔΗΕ για τη χορήγηση άδειας εκσκαφής δρόμων και πεζοδρομίων

6. Χορήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Κατασκευή νέου κεντρικού αγωγού αποχέτευσης Καμένων Βούρλων»

7. Χορήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Αποκατάσταση βατότητας αγροτικής οδού λόγω καταστροφών που προκλήθηκαν από θεομηνία στην Αγία Τριάδα του Δήμου Καμένων Βούρλων»

8. Χορήγηση 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Αποκατάσταση βλαβών υπόσκαφων και καθιζήσεων τμημάτων παραλιακού δρόμου Καινούριου στη Δ.Ε. Καμένων Βούρλων»

9. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή συνδέσεων ύδρευσης οικισμού Χρυσής Ακτής»

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Φιλανθρωπικές Πασχαλινές αγορές από το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών και το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Φιλανθρωπικές αγορές για τις πιο όμορφες και «ανθρώπινες» άγιες ημέρες του Πάσχα από το Πνευματικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *