Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης για τις νέες παραστάσεις

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022  πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του χειμερινού του προγραμματισμού του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Τα τοπικά ΜΜΕ, υποδέχτηκαν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, Νίκος Ορφανός και οι πρωταγωνσιτές των δύο έργων που θα παρουσιαστούν στο κοινό τον φετινό χειμώνα.

Παρόντες στην παρουσίαση είσης ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ, Δημήτρης Αργυρίου και η Υπεύθυνη των Πολιτιστικών του Δήμου, Ευμορφία Ρουποτιά.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, ξεκίνησε λέγοντας “Στις δύσκολες εποχές το Θέατρο είναι το Φως μέσα στο σκοτάδι” και αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στο ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης ώστε να παρουσιάζονται ποιοτικές παραστάσεις.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, κ. Νίκος Ορφανός μας σύστησε τους συντελεστές των δύο παραστάσεων, της Παιδικής/Εφηβικής με το έργο “Με Οικογένια” και Κεντρικής Σκηνής με το έργο “Loot”.

Ο κ. Ορφανός ανακοίνωσε ακόμη την επανέναρξη του θεατρικού εργαστηρίου για ενήλικες καθώς και ότι έχει υποβληθεί πρόταση από το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης να συμμετέχει με δική του παραγωγή στο Φεστιβάλ Επιδαύρου και είμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων. Δύο δράσεις για τις οποίες υποσχέθηκε να μας ενημερώσει αναλυτικότερα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τη συνέντευξη τύπου έκλεισαν με δηλώσεις τους ο κ. Δημήτρης Αργυρίου και η κα Ευμορφία Ρουποτιά.

Η παράσταση “Με Οικογένεια” έχει ήδη κάνει πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου σε πρωινές ώρες για σχολεία και μέσα στις γιορτές, συγκεκριμένα στις 28 και 29 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί δύο παραστάσεις που μπορεί να παρακολουθήσει το ευρύτερο κοινό της Λαμίας. Η παράσταση “Loot” της Κεντρικής Σκηνής κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022.

 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα αναλυτικά.

 

ΔΗΠΕΘΕ ΡΟΥΜΕΛΗΣ- Οι παραστάσεις για το χειμώνα 2022-23

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γραφική κωμόπολη του Κάτω Ολύμπου, στο βορειοανατολικό άκρο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, η Ραψάνη, χτισμένη σε υψόμετρο 500, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *