Δράση από τα Κέντρα Υγείας Λαμίας, Στυλίδας και Καμένων Βούρλων, “Υγιείς αφετηρίες-ελπιδοφόρο μέλλον”

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα υγείας το Κ.Υ. Λαμίας σε συνεργασία με το Κ.Υ. Στυλίδας και το Κ.Υ. Κ. Βούρλων διοργανώνει δράση ενημέρωσης με τίτλο ¨ΥΓΙΕΙΣ ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ-ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΕΛΛΟΝ¨, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/4/2025 από 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία.

Ο φετινός εορτασμός επικεντρώνεται στην ανάγκη υψηλής φροντίδας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό για την υγεία μητέρων και νεογνών .

Στόχος της είναι η μείωση της μητρικής και βρεφικής θνησιμότητας και η προώθηση της μακροπρόθεσμης ευημερίας των γυναικών και των παιδιών.

Μαίες, Επισκέπτρια Υγείας και Νοσηλεύτριες θα ενημερώνουν το κοινό για τις ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες που παρέχονται στα Κ.Υ. της περιοχής. Επιπλέον θα γίνει διανομή ενημερωτικού υλικού σχετικά με μαθήματα Ανώδυνου Τοκετού, Μητρικού θηλασμού, Εμβολιασμού παιδιών και διενέργειας TEST PAP και HPV DNA TEST .

___________________

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2231044660 2231056493

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συνεδριάζει υπό τον Πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο – Τα θέματα από τους Υπουργούς

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Δευτέρα 28 Απριλίου 2025 Στις 11.00 θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *