Δευτέρα , 26 Σεπτεμβρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Δυτική Φθιώτιδα: Το “ευχαριστώ” του κτηνοτρόφου μετά την καταγγελία του…

Κτηνοτρόφος της Δυτικής Φθιώτιδας απέστειλε προς δημοσιοποίηση “ευχαριστήριο”  μετά την καταγγελία που έκανε – δείτε εδώ σχετικά και αναφέρει τι έγινε, ποιοι άμεσα κινητοποιήθηκαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα και ποιοι όχι… 

Ο www.fonografos.net που του απεστάλη η καταγγελία για να αναρτηθεί και να αναδειχτεί το θέμα, ενημέρωσε κατόπιν  και άμεσα σχετικά τον Δήμο Μακρακώμης. 

Το ευχαριστήριο του κτηνοτρόφου:

“Ο κτηνοτρόφος Φωλιάς Βασίλης θέλει να ευχαριστήσει τον Φωνογράφο (www.fonografos.net) για την δημοσιοποίηση της καταγγελίας, τον Aντιπεριφεριαρχη Κώστα Καραγιάννη, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τους υπαλλήλους αλλά και την κα Αθανασία Ζοβωΐλη που ανταποκρίθηκε άμεσα για τα άνω από 100 αιγοπρόβατα που δεν μπορούσε να περάσει το φορτηγό με τις τροφές λόγω χαλασμένου δρόμου και που ο Δήμος Μακρακώμης αδιαφορούσε εντελώς για τα ζώα.

Ήρθε το Σάββατο 9/7/2022  μηχάνημα jcb, σημειωτεόν μισθωμένο από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όπου και έφτιαξε τον δρόμο 3,5 χιλιόμετρα “αφεντικά” Λιτόσελου μέχρι το ποιμνιοστάσιο “κηθε ρεμα” σύνορα Λιτόσελου-Ροβολιαρίου. Άμεσο το ενδιαφέρον  και  η ευαισθησία τους όσο και η λύση που έδωσαν.

Ευτυχώς υπάρχει και η Περιφέρεια που προσπαθεί και εξυπηρετεί τους πολίτες και δεν κοιτάει τα δικά τους άτομα όπως κάνει η Δημοτική Αρχή.”

Να υπογραμμίσουμε ότι σύμφωνα με τον κτηνοτρόφο, το μηχάνημα μισθώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,  προκειμένου να επιλύσει άμεσα το πρόβλημα του κτηνοτρόφου, επιδεικνύοντας αμέριστη ευαισθησία.  Έτσι δεν έμειναν χωρίς τροφή τα ζώα και αποφεύχθηκε η περαιτέρω ζημιά στην τροφή, στο φορτηγό, λόγω της κακοκαιρίας (ισχυρή βροχή) που έπληξε την περιοχή.

Δείτε φωτογραφίες από την παρέμβαση της  ΠΣΕ:

Καταγγελία από κτηνοτρόφο: Η αδιαφορία του Δήμου Μακρακώμης να διορθώσει ζημιά σε δρόμο….

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κ17 – 3η αγωνιστική: Έχασε η Λαμία από τον Λεβαδειακό

Ήττα για την Λαμία από τον Λεβαδειακό στην κατηγορία Κ17 Για την 3η αγωνιστική του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *