Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΕΕΤΑΑ: Ξεκινούν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς, με τα voucher του ΕΣΠΑ

Σήμερα η ΕΕΤΑΑ θα αναρτήσει τους πίνακες των δικαιούχων που θα πάρουν το πολυπόθητο voucher που προσφέρει επιδότηση για την φιλοξενία των παιδιών μέσω του προγράμματος των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ.

Μετά την ανακοίνωση ανοίγει η διαδικασία εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς των Δήμων για τους κατόχους των voucher του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Για παράδειγμα ήδη ο Δήμςο Ηρακλείου Αττικής ανακοίνωσε ότι όσοι εντάσσονται στους δικαιούχους, μετά και την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας από την Δευτέρα 23 Αυγούστου ώστε να καταθέσουν το voucher και να πραγματοποιήσουν την απαιτούμενη εγγραφή ως εξής: μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνοντας mail στο opakm.eggrafes@gmail.com ή με φυσική παρουσία στα γραφεία του ΟΠΑΚΜ (Βορείου Ηπείρου 41, εργάσιμες ημέρες και ώρες),

Και στις δύο περιπτώσεις οι γονείς πρέπει να αναφέρουν ή να προσκομίσουν (ηλεκτρονικά ή έντυπα) τα εξής στοιχεία:

– το έντυπο του voucher

– ΑΦΜ και ΔΟΥ μητέρας

– δ/νση κατοικίας

– φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας της μητέρας

– ημερομηνία γέννησης του παιδιού

– τηλέφωνα επικοινωνίας

– παιδικός σταθμός προτίμησης

«Ο ΟΠΑΚΜ έχει φροντίσει να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου ώστε να καλυφθούν όλοι οι γονείς που θα θελήσουν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε αυτούς», τονίζει η πρόεδρος του Οργανισμού, Μαριάννα Ζούρου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών για τους κατόχους voucher θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και για όσους κατέθεσαν αίτηση για κανονική εγγραφή τον Ιούνιο.

Ομοίως, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έχει αρκετές θέσεις διαθέσιμες ώστε να καλύψει όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς.

 

dikaiologitika.gr

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ κρατουμένων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων ο ένας

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ κρατουμένων ξέσπασε στο Κατάστημα Κράτησης της «Μπαλκούρας» Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *